Çarşamba, Temmuz 19, 2023

Dikilitaşspor'dan üç bomba daha


İstanbul Süper Amatör Lig'de sezona çok iddialı giren Dikilitaşspor kadrosunu 3 önemli isimle daha güçlendirdi.

Beşiktaş ekibi, Anadolu Futbol Kulübü'nden Murat Erdi Yeşiltepe, Çekmeköy Belediyesi Alemdasğpr'dan Abdulsamet Mert ve İFA'dan Temel Topçu'yu renklerine bağladı. Üç isim Başkan Tolga Kılıç ve Genel Kaptan Umut Kozan'ın yer aldığı törenle kendilerini kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı attılar.

26 yaşındaki sol bek Abdulsamet Mert futbola 2007 yılında Kasımpaşaspor altyapısında başladı, daha sonra Çıksalınspor, Yeşilköyspor, Atlasspor ve 1877 Alemdağspor takımlarının formasını giydi. 1997 doğumlu oyuncunun kariyerinde TFF 3. Lig'de 10, BAL’da 81 maçı bulunmakta.         

1993 doğumlu kanat oyuncusu Murat Erdi Yeşiltepe geçen sezon Anadolu FK'da 24 maçta 19 gole imza attı. Futbola İstanbulsor'da başlayan Erdi Yeşiltepe Altınovaspor, CFS Bağcılarspor, İ.Ü.S.B.K.,  İstiklalspor, Bağcılarspor, Bayrampaşa Altıntepsispor, Beşyüzevlerspor, Şile Yıldızspor, Atlasspor, Beyoğlu Yeniçarşıspor, Beylerbeyispor, Beykoz İdman Yurdu, Ortaköyspor ve Anaolu FK formalarını giydi. Başarılı oyuncunun kariyerinde BAL’da 58 maçı ve 13 golü bulunuyor.

1999 doğumlu kaleci Temel Topçu İstanbul BB'de futbola başladıktan  sonra THY, Erokspor, Maltepespor, Ferahevlerspor, Ortaköyspor ve İFA formaları giydi.

Hiç yorum yok:

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...