Çarşamba, Mayıs 10, 2023

Sekiz gollü erteleme maçını Leventspor kazandı


İstanbul SAL Klasman B Grubu erteleme maçında Leventspor, iki kez geriye düştüğü maçta Çubukluspor'u 5-3 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı.

İBB Bayrampaşa Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçti. Çubukluspor 43'te Ömer Coşkun'la öne geçerken uzatmalarda Kahraman Çetin skora denge getirdi. Devre 1-1 bitti.

Maçın 50. dakikasında Oğuzhan Yedibela'nın soldan sert ortasını Erkan ters bir kafa vuruşu ile ağlarına gönderdi ve Çubukluspor yeniden öne geçti. 65'te Murat'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Burak Toprak skora denge getirdi. 72'de Ayhan'ın soldan ortasında kaleci Kerem boşa çıkınca Mehmet Holoğlu kafayla Leventspor'u 3-2 öne geçirdi.

76'da Buğra Saral'ın uzak mesafeden sert şutunda top kaleci Kerem'in üstünden ağlara gitti: 4-2. Bu golden sonra, maçta daha önceden sakatlanan ancak devam eden kaleci Kerem daha fazla dayanamadı ve oyundan çıktı.

86'da Çubukluspor savunmadan çıkarken topu Çetin'e kaptırdı, Burak Toprak da Çetin'in asistinde bu hatayı affetmedi: 5-2.

90+8'de ceza sahası içinde topla buluşan Ömer Coşkun çevresini saran 5 Leventsporlu futbolcuya topu kaptırmadı, vuruşunda skoru belirledi: 5-3.

Haber: Osman Karakuş

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...