Pazar, Mayıs 21, 2023

SAL Klasman A Grubu yine seçim mağduru olmak istemiyor


Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin ikinci turunun yapılacağı 28 Mayıs Pazar amatör maçlara ara verilirken, program gereği karşılaşmaları o güne denk gelen SAL Klasman A Grubu ekipleri bir kez daha mağdur olmak istemiyor.

Bilindiği gibi İstanbul amatör liglerinde tekli ve çiftli gruplar dönüşümlü olarak bir hafta cumartesi bir hafta Pazar oynamakta. Maç programları Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin yapıldığı 14 Mayıs Pazar gününe denk gelen SAL Klasman A Grubu ekipleri maçlarını mecburen 16 Mayıs Salı günü oynamak zorunda kalmıştı. Bu hafta maçlarını cumartesi yapan bu ekipler normalde 28 Mayıs Pazar oynamaları gerekirken seçim nedeniyle karşılaşmaları yine ileri tarihe atılacak.

SAL Klasman A Grubu’nda yer alan birçok ekibin yöneticileri ortak bir şekilde şunları ifade ettiler:  “Ligin sonu yaklaşırken maçların önemi artıyor. Bu kritik dönemde bir kez daha hafta içi oynamak istemiyoruz. Hem seyirci desteğinden yoksun kalacağız hem de 7. hafta karşılaşmamız cumartesiye denk geleceği için yeterince dinlenme şansı bulamayacağız. SAL Klasman B Grubu’nun böyle bir sıkıntısı yokken seçim tarihleri nedeniyle bir kez daha mağdur olmak istemiyoruz. TFF İstanbul İl Temsilciliği’nden ricamız bu olağanüstü durum nedeniyle, SAL Klasman A Grubu 6. Hafta maçlarını da 27 Mayıs Cumartesi günü oynatmasıdır.”

2 yorum:

Adsız dedi ki...

2 haftadır hafta içi oynuyoruz bu da olursa 3 cü hafta da hafta içi oynayacağız bu bütün kulüpler için sıkıntı yaratıyor hafta takımda oynatacak oyuncu bulamıyoruz

Adsız dedi ki...

o kadar para harcıyorsunuz hafta içi hafta sonu diye birşey yok çıkıp oynasınlar

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.