Cuma, Mayıs 19, 2023

Ortaçeşmespor'da hedef güzel futbol



İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B Grubundaki iki Beykoz ilçe temsilcisinin yapacakları maç öncesinde açıklamada bulunan Ortaçeşmespor Sportif Direktörü Salih Sargın, " Güzel bir maç yaşanmasını bekliyoruz " diye konuştu.

Grupta çıkmış olduğu 4 maçtan puan alamayan Ortaçeşmespor ile bir maçı eksik olan ve 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Çubukluspor Pazar günü Paşabahçe Stadı'nda sonucu merak edilen bir maç yaşayacak.

İlk dört yolunda umutlarına nokta koyan Ortaçeşmespor'da Sportif Direktör Salih Sargın bu sezon beklentilerini yüksek tuttuklarını ancak hedeflenen noktaya gelemediklerine vurgu yaparken, "Bu andan sonra kalan maçlarımızı oynayıp, gelecek sezonun planlamasını yapmak istiyoruz. Tabii ki başta Kulüp Başkanımız Mazlum Çoktin olmaz üzere büyük bir üzüntü yaşadık. Pazar günü Klasman Grubundaki ilk ve tek Beykoz'daki maça çıkacağız. Maçı izlemeye geleceklere için diyeceğimiz o ki bizim gibi beklentilerine karşılık bulamayan Çubukluspor ile stressiz güzel bir maç gelenleri bekliyor olacaktır. " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Maltepe ve Sarıyer Yenimahalle yenişemedi

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta iddiası kalmayan Maltepespor sahasında, düşme hattından uzaklaşmak isteyen Sarıyer Yenimahallespor ile 0-...