Perşembe, Mayıs 25, 2023

Metin: Beklentilerden uzak bir görüntü çizdik


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubunda TFF Bölgesel Amatör Lig umutlarına matematiksel olarak da noktayı koyan Beykoz 1908'de camia şok yaşarken, beklentilerin bu sezon da karşılık bulmamasının büyük üzüntüsü yaşanıyor.

Boğaziçi ekibinde A Takım Sorumlu Yöneticisi Ali Metin yapmış olduğu değerlendirmede son derece üzüntü yaşadıklarına vurgu yaparken, diyecek kelime bulmakta zorlandıklarını ifade etti.

Beykoz 1908 Yönetimi olarak camiada olduğu gibi kendilerinin de TFF Bölgesel Amatör Lig hedefi ile yola çıktıklarını söyleyen Ali Metin şunları söyledi:

 "Burada değişik bahanelere sığınma, başarısızlığa kılıf uydurma düşüncesinde olmasam da Klasman Grubunda daha ilk maçımızdan itibaren hakem kararlarının etkisini de unutmamız mümkün değil. Ben de bu şanlı formayı giymiş bir futbolcu olarak üzüntümün çifte katlandığını söylemek isterim. Her maç sonrası yeniden umutlansak da sahaya çıktığımız maçlarda beklentilerden uzak bir görüntü çizdik. Yapılan her türlü eleştirileri saygı ile karşılıyorum. Diyecek kelime bulamıyorum, İnşallah bu kötü günleri atlatıp Beykoz'u üst liglerde görmek nasip olur. Sezonun gerek teknik gerekse de idari açıdan geniş bir değerlendirmesini yapacağız."

HABER: TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...