Pazartesi, Mayıs 08, 2023

Küçükçekmecespor'dan TFF İl Temsilciliği'ne çağrı


Ülkemizde 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler nedeniyle o gün spor müsabakalarına ara verilirken, amatör maçların 13-15 Mayıs tarihlerinde oynatılması planlanmakta.

Her ne kadar henüz resmi bir açıklama olmasa da bu hafta cumartesi günü oynayan ekiplere TFF İstanbul İl Temsilciliği tarafından “Pazartesi oynamaya hazırlanan” denildiği öğrenildi. SAL Klasman A Grubu’nda yer alan ve pazartesi günü oynaması söz konusu olan kulüplerden Küçükçekmecespor da TFF’ye bir çağrıda bulundu.

Yeşil beyazlı kulüp sosyal medya hesabından “Seçimler nedeniyle 15 Mayıs Pazartesi oynatılması planlanan SAL Klasman A Grubu maçlarının cumartesi gününe kaydırılmasını talep ediyoruz. Gelecek hafta tüm SAL Klasman maçları cumartesi oynatılsın” ifadelerini kullandı.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Beykoz olarak sıkıntı yok,hangi gün, saat ayda bile oynarız.

Adsız dedi ki...

Cumartesi oynayacak olan takımlar neden pazartesi ye alınıyor onu anlamadım. Hafta içi maçları olmasın artık iş yerinden izin alınamıyor kesilen paraları siz vermiyorsunuz

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...