Perşembe, Mayıs 18, 2023

Küçükçekmece Anadolu'dan kaçamadı

 

SAL Klasman A Grubu 4.hafta mücadelesinde Anadolu FK ile Küçükçekmecespor İBB Bayrampaşa Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadelede 2-0 öne geçen Küçükçekmecespor galibiyeti koruyamadı ve mücadele 2-2'lik skorla berabere bitti.


 Küçükçekmece taraftarları bu maçta da takımlarını yalnız bırakmadı.

Hüseyin Ahmet Ocaklı, Burak Bakırtaş, Burak Çınar hakem triosunuın yönettiği karşılaşmanın ilk yarısını Yeşil-Beyazlı ekip golcü isimleri Koray Şengül ve Harun Deniz ile 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıda tüm riskleri göze alan Anadolu FK teknik heyeti yaptığı değişikliklerle oyunda dengeyi kurdu. Maltepe temsilcisi 52.dakikada günün en etkili isimlerinden  Ahmetcan Türkmen'in golü ile farkı bire indirdi 2-1. 

62.dakikada Küçükçekmecespor'un başarılı ismi Burhanettin Bardak rakibi Vahap Deniz'e yaptığı faul sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı.

Rakibinin 10 kişi kalmasında sonra hücum hattını daha da zenginleştiren Anadolu FK Yunus Emre Yüceman, Sercan Üzsoy ve Murat Kar ile yakaladığı mutlak gol pozisyonlarında kaleci Doğan Koyuncu'yu geçemedi. Kontrataklarla pozisyon arayan Yeşil-Beyazlı ekip Koray Şengül ile yakaladığı fırsatta Anadolu FK savunmasını geçemedi. Karşılaşmanın 90.dakikasında Anadolu FK'da Halil Emre maçın hakemine itirazdan kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı.

Uzatmanın son dakikasında ceza sahasına Ahmetcan'ın ortasında  Muhammed Hüseyin Toka'nın kafa  vuruşu ağlarla buluştu 2-2. Gol pozisyonu sonrasında tartışan kaleci Doğan ile Yunus Emre de kırmızı kart görerek oyundan atıldı. 

Oyuncu değişikliği hakkı kalmayan Yeşil-Beyazlı ekipte kaleye santrafor Batuhan Şerafettin Battal geçti. Kalan kısa sürede de başka gol olmayınca zor doksan dakika 2-2'lik skorla sona erdi.

5.hafta mücadelesinde Anadolu FK Beykoz 1908 A.Ş. ile karşılaşırken, Küçükçekmecespor Maltepespor ile karşı karşıya gelecek. Grupta Küçükçekmece puanını 7 yaparken, Anadolu FK'da 5 puana yükseldi.

HABER-MUSTAFA SEÇİLİR

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.