Cumartesi, Mayıs 20, 2023

İstanbul Çamoluk 28 Spor Kulübü kuruldu


İstanbul Çamoluk 28 Spor Kulübü, İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş ilçesinde 16 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonuna başvurularını tamamlayarak 2022 - 2023 sezonunda tescil edilerek faaliyetlerine başladı.

KULÜP KONGRESİ ÇOK YAKIN ZAMANDA!

Kulüp kongresini yetkililer çok yakın zamanda yapılacağını ifade ederken, Kulübün onursal başkanının Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse'nin olacağı ve daha sonra kurucu başkan Suat Üzümcü'nün bayrağı teslim alacağı ifade edildi.

İstanbul Çamoluk 28 Spor kulübü'nün yanı sıra Basketbol ve Voleybol branşlarında da devam edecek. 

2022-2023 sezonunda şuan sadece U11 ligi kalması münasebetiyle bu kategoriyle 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü mesai başlamış olacak. Önümüzdeki sezon bütün kategorilerde boy göstermeyi hedefleyen İstanbul Çamoluk 28 Spor Kulübü yetkilileri, çok yakın zamanda kongre tarihi için duyuru yapacaklarını açıkladılar.



KULÜP BAŞKANI SUAT ÜZÜMCÜ KİMDİR?

İstanbul Çamoluk 28 Spor Kulübü Başkanı Suat Üzümcü; Aslen Giresun Çamoluk Bayırköyü (Orta Zağpa) nüfusuna kayıtlıdır. Babası Zeki Üzümcü'dür.  Doğma Büyüme İstanbul Beşiktaş Arnavutköylüdür. Aynı zamanda Başkan Üzümcü, Beşiktaş Amatör Futbol Kulüpler Birliği başkanlığını yapmakta, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyeliğini sürdürmektedir. Ve Beşiktaş ilçesinde bulunan çeşili amatör futbol kulüplerinin bir çoğunda yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. Suat Üzümcü çevrede ve amatör kulüplerce sporcu kişilikleri ikizler olarak tanınmakta. İkiz Kardeşi Levent Üzümcü'de kendisi gibi kendini Spora adamış mücadele vermektedir. Yıllardır beraber olan kardeşlerden Suat Üzümcü İstanbul Çamoluk 28 Spor Kulübünü daha iyi yerlere getirmeyi hedeflediğini dile getiriyor.

Haber: Murat Özdemir /Çamolukhaber.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 20 Nisan Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de tekli gruplarda karşılaşmalar 20 Nisan Cumartesi günü oynanacaktır...