Çarşamba, Mayıs 24, 2023

Güzelcespor'da Tamer Canbaz'a güvenoyu


Gelecek sezon İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Güzelcespor'un Olağan Genel Kurulunda Tamer Canbaz yeniden Kulüp Başkanlığına seçildi.

Büyükçekmece ilçesi Güzelce Beldesi Zebure Kotan İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda yapılan genel kurula tek liste olarak giren Tamer Canbaz, 3 yıllığına daha sarı siyahlıların başkanı oldu.

'Listeye yazacak kişi bulamadık'
Tamer Canbaz, “Yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bundan sonra yapacağımız tek iş bıkmadan, yılmadan sonuna kadar çalışmaktır. Hep çağrıda bulundum gençlere 'gelin aday olun, yönetici olun' diye ancak yönetim kuruluna yazacak arkadaşlar bulamadık. Bu nedenle benimle birlikte bu dönem Güzelcespor’un başarısı için ter dökecek olan yeni yönetim kurulu arkadaşlarıma da ne kadar teşekkür etsem azdır. Zor bir süreç. Yapmış olduğumuz bu yönetim kurulu ile de bu süreci birlikte aşacağımıza inanıyorum” dedi.


Yönetim Kurulu Asil: Tamer Canbaz, Ali Erkan Demir, Ali Elbaş, Yasin Aksoy, Serhat Çelik, Ersin Çevik, Mehmet Badem.

Yönetim Kurulu Yedek: Murat İlidi, Hüseyin Aydın, Mehmet Hepgül, Erdinç Kotan, Aşkın Doğan, Aykut Dalyancı, İhsan Özşan.
Denetleme Kurulu Asil: Selim Pazarlı, Ahmet Altınsu ve Metin Orta.
Denetleme Kurulu Yedek: Uğur Can, Serkan Yürük ve Onur Topay.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...