Perşembe, Mayıs 25, 2023

Çoktin: Klasman maçları normal sezondan farklıymış



İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B Grubu'nda artık bu sezonki son iki maçına çıkmaya hazırlanan Ortaçeşmespor'da Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin bu maçlardan güzel bir netice ile dönme niyetinde olduklarını söyledi.

Bu sezon oluşturdukları güçlü kadro ile hedeflerini TFF Bölgesel Amatör Lig olarak koyduklarını anımsatan Başkan Çoktin şunları söyledi: 
"Gönül isterdi ki bunu başarabilelim, ancak kısmet değilmiş. Oysa Grup maçlarında çok güzel futbol sergileyip Klasman Grubu için oldukça umutlanmıştık. Klasman Grubu maçlarının çok farklı olduğunu hep işitirdik ancak bu kadar da sıkıntılı maçlar oynayacağımızı maalesef tahmin edemezdik. Dediğim gibi grup maçlarında sahaya pozitif yönde çok güzel görüntüler bırakmıştık. Deprem arası, bay geçtiğimiz hafta, yok rakibimiz çekildiği için oynamadan geçilen hafta derken müthiş bir konsantre kaybı yaşadığımız gerçeği ile yüzleştik. Oynadığımız her maçımıza gelen tribünlerden destek veren taraftarlarımıza, başarımız için yüksek beklentilerine cevap veremediğimiz camiamıza teşekkür ediyorum. Umudumuzu gelecek sezonlara bıraktık, bu sezon nasip değilmiş."

HABER: TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...