Pazartesi, Mayıs 29, 2023

Çekmeköy Alemdağspor namağlup zirvede



İstanbul SAL Klasman A Grubu'nda Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, Küçükçekmecespor'u 4-2 yenerek grupta namağlup liderliğe yükseldi.

İBB Bayrampaşa Stadı'nda oynanan grubun önemli maçını B Klasman Hakemi Yalçın Taşkınfurat yönetirken, yardımcılıklarını Çağrı Ateş ve Mehmet Aygen yaptı. 

Karşılaşmanın ilk Dakikalarına hızlı başlayan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor 4. dakikada duran top organizasyonunda Abdüssamet Mert’in attığı mükemmel golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra ataklarını kesmeyen Çekmeköy temsilcisi 7. dakikada sağ kanattan Furkan Kürşat Kapucu’nun ceza sahasına yaptığı ortaya iyi yükselen Engin Can Topal’ın kafa golü ile 2-0 üstünlüğü yakaladı.

Yediği gollerden sonra ataklar yapmaya başlayan Küçükçekmecespor 17. dakikada kaptanı Emrah Çilingir’in golü ile farkı bire indirdi 2-1. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında sonucu oldu.


Küçükçekmecespor 10 kişi kaldı

İkinci yarıya skor avantajı ile çıkan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor oyunun hakimi olurken yaptığı ataklarla etkili oldu. 68'de Küçükçekmecespor Ahmet Asım'ın atılmasıyla sahada 10 kişi kaldı. 78. dakikada sağ kanattan etkili gelen Aydın Dursun’un talebeleri, Emrah Mat’ın akıl dolu pasında topla buluşan Tugay Sözbir, ceza sahası dışından sert ve düzgün bir vuruşla topu filelere yollayarak takımını 3-1 öne geçiren golü kaydetti.

Bu golle iyice rahatlayan Çekmeköy temsilcisi 82. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren günün başarılı oyuncusu Murat Ulu’nun sağ çaprazdan topu üst ağlara yollaması ile skoru 4-1’e getirdi. Maçın sonlarında Küçükçekmecespor Emirhan Çetin’in attığı golle maçın sonucunu belirledi 4-2.

Zirvenin yeni sahibi Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor

Oynadığı 6 maçta 4 beraberlik ve 2 galibiyet alarak 10 puanla liderlik koltuğuna oturan Teknik Sorumlu Aydın Dursun’un talebeleri son hafta maçında Anadolu FK. Takımı ile karşılaşırken, 8 puanda kalarak yedinci sıraya gerileyen Küçükçekmecespor Sarıyer Yeni Mahalle takımı ile son maçına çıkacak.

Haber: Murat Nazik - futbolamator.com

Alemdağspor



Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...