Perşembe, Mayıs 18, 2023

Beykoz'da Ataçocuğu dönemi sona erdi


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B Grubu takımlarından Beykozspor'da Teknik Sorumlu Özgür Ataçocuğu ile karşılıklı anlaşma sonrasında yollar ayrıldı.

Sarı-Siyahlı Takımın Kulüp Başkanı Zeki Aksu imzalı sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda konuya ilişkin şu cümleler yer aldı:

"2022-2023 sezonunun altıncı haftasında göreve başlayan takımımızı Klasman grubuna çıkmasında önemli katkıları bulunan Teknik Direktörümüz Özgür Ataçoçuğu'na vermiş olduğu hizmetlerden dolayı  şahsım ve camiamız adına teşekkür ediyorum.

Hocamızın kişiliği, çalışkanlığı, dürüstlüğü ve teknik bilgisi ile örnek bir profil olduğuna şahit olduk. Sporda ayrılıklar olabilir,  bir kan değişikliği yeni bir heyecan gerekebilir. Hem kulübümüz hem de hocamız için değişikliğin daha faydalı olacağına karşılıklı mutabakat ile karar kıldık. 

Sevinçlerimiz, zorluklarımız, sıkıntılarımız oldu. Her süreçte örnek bir duruş ve davranış sergiledi. Biz kendisini tanımaktan ve çalışmaktan onur duyduk. Sevgili hocamızın gönlümüzde her zaman yeri olacak, belleğimizde her daim olumlu düşüncelerle anılacaktır.

İnşallah daha iyi koşullarda ve üst liglerde yeniden çalışma imkanımız olur. Kendisine bu kulübün kapıları her zaman açık olacaktır. Hocamıza bundan sonraki sportif hayatında başarılar diliyoruz."

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...