Pazartesi, Mayıs 15, 2023

Aksu: Hakemler tarafından resmen doğranıyoruz



SAL Klasman A Grubu'nda yer alan Beykozspor'da Başkan Zeki Aksu sert bir açıklamaya imza atarken" Klasman Grubu müsabakaları başladığı ilk haftadan itibaren hakemler tarafından resmen doğranıyoruz" dedi.

Aksu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Oynadığımız üç müsabakada da hakemlerin verdiği saçma sapan kararlar resmen belimizi büktü.  Kendi performansımızdan çok hakemlerin maçlarımızda göstereceği performansa daha çok konsantre durumdayız. Biz bu kadar haksızlığa uğrarken rakiplerimize yapılan davranış ve tutumlar son derecede üzmektedir.

Beşyüzevler - Anadolu Futbol Kulübü müsabakası tüm kamuoyunun bildiği ve takip ettiği üzere son derece tansiyonu yüksek bir müsabaka olmuştu. Muhtemel rakiplerimizin arasında yer alan Anadolu Futbol Kulübü takımının iki futbolcusu kırmızı kartla ihraç olmuş ve herkesin, gözlemci ve müsabakayı yönetenlerin gözleri önünde sahayı terk ederken yaptıkları davranışlar aşikardır.

Ceza yerine ödül
En az üç maç ceza alması beklenen bu iki sporcunun sadece birer maç ceza ile ödüllendirilmesi bizleri ve tüm spor kamuoyunu derinden yaralamıştır. Cezayı veren kurumlara yakınlıkta ile bilinen takım sporcularına farklı, biz ve bizim gibilere farklı bir davranış içinde olunması ise çok çok tehlikeli bir davranış biçimidir.

Her türlü tedbiri alacağız
Beykoz 1908 olarak bu kararların nasıl alındığının ve bundan sonraki süreci en ciddi şekilde takip edeceğiz. Klasman Grubunun sağlıklı ve tarafsız bir şekilde bitirilmesi için gereken her türlü tedbiri ve hamleyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın..."

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Beykoz sonuncu olur, taraftar yine şampiyon uzak ara.

Adsız dedi ki...

Bravo başkanım haklısınız bugün bizde aynı sıkıntıyı yaşadık ve bu tarz çoluk çocuk hakem kültüründen çıkmamız lazım

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.