Perşembe, Şubat 02, 2023

Kanlıcaspor Elmalı'ya rövanşı vermedi



İstanbul 1.Amatör Lig 15.Grup'ta mücadele eden iki Beykoz temsilcisinin maçlarının adres Paşabahçe Stadı idi...ilk yarıda oynanan maçı 2-0 kazanan Kanlıcaspor, Beykoz Elmalıspor'u rövanş maçında da aynı skorla yenerken 2.sıra için takibine devam etti.

Stat : Paşabahçe
Hakemler : Recep Oğuz Akkuş, Onur Cansever, Mustafa Cenk Kabataş
Beykoz Elmalıspor : Hüseyin, Kağan, İsmail Can, Bilal Can ( Dk.67 Gökdeniz ), Hakan Kaymakoğlu, Turgay, Kubilay, Mert, Hakan Gül, Fırat ( Dk.67 Furkan ), Muhammed( Dk.58 İlkay )
Yedekler : Mesut, Zafer, Yusuf Ozan, Bora, Berkay
Antrenör : Çetin Aksu
Kanlıcaspor : Ali Asker, Ömer, Ömer Can, Emre, A.Rahim, Umutcan, Hamza ( Dk.46 Kadir ), Furkan ( Dk.86 Enes ), Uğur, Hasan ( Dk.86 Samet ), Batuhan ( Dk.77 Mustafa )
Yedekler : Rıfat Can, Ahmet, Şevki Yiğit, Efe, Emrecan, Doğan
Antrenör : Aydın Çaylı
Goller : Dk.57 ve Dk.64 Uğur Güler

Paşabahçe Stadındaki mücadelenin ilk yarısından gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda her iki takımın gol için yüklendiği anlarda Kanlıcaspor takımı yakaladığı fırsatları değerlendirip maçı 2-0 kazanırken 2.sıra için iddialı konumunu da devam ettirdi.

Kanlıcaspor takımının geçen hafta ilk kez forma giyen santraforu Uğur Güler 3 gol kaydettiği bu maçım ardından Kırmızı-Beyazlı takım ile çıktığı ikinci maçını da boş geçmeyerek 2 gole de imzasını atan isim oldu.

Haber: Talip Ercan - ERHA

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...