Pazar, Şubat 05, 2023

Silivrispor Görükle İpekspor'dan kaçamadı


TFF Bölgesel Amatör Lig 13. Grupta zirvede bulunan Silivrispor ikinci yarının ilk maçında çıktığı Bursa deplasmanında en yakın takipçisi Görükle İpekspor ile 2-2 berabere kaldı.

Görükle Bursa Nilüfer Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası mükemmele yakın bir mücadeleye sahne olan maçta her iki takımda birbirlerine üstünlük sağlayamadı ve maç karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere tamamlandı. 

Maça hızlı başlayan takım Silivrispor oldu ve müsabakanın 23 ve 41. dakikalarında Tayfur Emre Yılmaz’ın attığı gollerle 2-0 önde kapattı. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan ekip ise ev sahibi Görükle İpek oldu. Silivrispor ceza alanı içine adeta kamp kuran Görükle takımı 64.dakikada Emre Pehlivan ile durumu 2-1 yaptı. Bu dakikadan sonra baskısını iyice arttıran Görükle takımı müsabakanın 90+4.dakikasında penaltı atışı kazandı. Görükle adına kazanılan bu penaltı atışını Emre Pehlivan gole çevirdi ve durumu 2-2 yaptı. 

Son dakika golü ile yıkılan Silivrispor evine boynu bükük dönerken son dakikada puan yakalayan Görükle İpekspor’da ise beraberliğin mutluluğu yaşandı.

Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...