Pazartesi, Şubat 06, 2023

Hüseyin Aydoğan'lı Mimarobaspor kazanmaya devam ediyor


Bölgesel Amatör Lig 12.Grup'ta Büyükçekmece Mimarobaspor sahasında 1966 Edremitspor'u 4-1 yenerken Hüseyin Aydoğan yönetimindeki çıkışını sürdürdü.

Küçükçekmece Metin Oktay Stadı'nda soğuk ve yağmurlu bir havada oynanan maçta takımlar zemin ve hava koşulları nedeniyle istedikleri oyunu sahaya yansıtmakta zorlandı. Maçın ilk dakikalarında üstünlüğünü kabul ettiren  Mimarobaspor’un ilk golü 13. dakikada Fatih Bektaş'ın etkili vuruşunda geldi. Oyun başından itibaren yaptığı çapraz koşular ve alan boşaltması ile pozisyon yaratan Osman Atalay Demirtaş  ise 18. Dakikada topu ağlara yollayarak skoru 2-0 yaptı. Devre bu skorla bitti.


Maçın ikinci yarısına daha istekli başlayan Mimarobaspor'da Osman Atalay Demirtaş 66'de kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı. Büyükçekmece ekibinde ikinci yarıda oyuna dahil olan Osman Ersöz kırmızı-siyahlıların dördüncü golünü atarak skoru 4-0 yaptı.


Maçta perdeyi kapan gol ise 87. Dakikada misafir takımdan Tolga Akyüz'den geldi. Mimarobaspor Hüseyin Aydoğan yönetiminde dördüncü maçıda kazanarak haftayı  üç puan alarak kapattı.


Amcası Rabit Yüksel’i kaybeden Mimarobaspor Kulüp Başkanı Rasim Yüksel cenaze nedeniyle maça  gelemezken kırmızı siyahlı teknik heyet ve futbolcular maçın ardından 3 puanı başkanları Rasim Yüksel'e hediye etti.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...