Salı, Şubat 07, 2023

Küçükçekmece Sinopspor'dan depremzedelere destek


Bölgesel Amatör lig temsilcilerinden Küçükçekmece Sinopspor'a Türkiye genelinde başlatılan yardım kampanyasına destek geldi

Küçükçekmece Sinopspor Kulübünden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

"Takımımız ve teknik heyet ile biraraya gelerek ülkemizde meydana gelen ve hepimizi derinden etkileyen deprem süreci ile ilgili neler yapabileceğimizi konuştuk. Ülkemiz insanının duyarlılığının ve birlik beraberliğin en güzel örneklerinin sergilendiği bu üzücü ortamda büyük küçük herkesin bir şeyler yapma arzusunun bu ülkenin en büyük sermayesi olduğunu görmek bizleri son derece mutlu etmiştir.

Bu minvalde kulüp olarak yönetim ve sporcu kadrosu bazında 2 ayrı kampanya başlatmış bulunmaktayız.

* Bireysel yardımlar haricinde, yönetim kurulumuz kendi içerisinde ayrıca sporcu kardeşlerimiz kendi içerisinde Türk Kızılayı aracılığıyla nakdi yardım kampanyası başlatılmıştır. Az çok katkı veren herkese ülkemiz adına minnettarız. Rabbim devletimize zeval vermesin. Milletimize geçmiş olsun. Bu vesile ile vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Gün bir ve beraber olma vaktidir!"

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.