Pazartesi, Şubat 20, 2023

Vatansever: Tahtakale Kartalları, mahallemizin gururudur


Avcılar Tahtakale Mahallesi Muhtarı ve Redoks Tahtakale Kartalları FK Başkan Yardımcısı Serkan Vatansever, "İstanbul 1. Amatör Lig'de şampiyon olan Tahtakale Kartalları'nın 3 yıl içinde Süper Amatör Lig'e yükselmesi mahallemizin ve  bizim tek gururumuz" dedi.

Serkan Vatansever, “Mahallemizde birbirinden yetenekli  gencimize, çocuğumuza altyapı eğitim veriyoruz. Yine kendi gençlerimizden oluşan A takımımızda geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine mükemmel bir sezon geçirerek şampiyonluğu göğüsledi. Ligin bitimine 1 hafta kala  şampiyonluklarını ilan etmeleri bizleri de mutlu etti. Spor emek, gayret ve çaba ister. Bunlar varsa, başarı da peşinden gelecektir. Başta sporcularımız olmak üzere, teknik heyette yer alan tüm ekibimizi ve kulüp yöneticilerimizi tebrik ediyorum. İnanıyorum ki daha büyük başarılar da gelecektir” dedi.


Vatansever şöyle devam etti: “Takım olarak almış olduğumuz şampiyonluktan  dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Hocalarımız nezaretinde çok uzun süredir çalışmanın sonucunda böyle bir başarı geldi.  3 yıl içinde üst üste şampiyon olarak Süper amatör lige çıkma başarısı gösteren Başta başkan Yılmaz Canpolat  olmak üzere futbolcuları ve  teknik ekibi tebrik ediyorum. Avcılar ilçesinin tek şampiyonu olan Avcılar Tahtakale Redoks Tahtakale Kartalları Futbol kulübünün almış olduğu bu başarı Avcılar Tahtakale mahallemizin gururudur."

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.