Pazartesi, Şubat 13, 2023

Yeşilova Esnafspor'da Ulaş'a güvenoyu


İstanbul Süper  Amatör Lig ekiplerinden Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor'un kongresi yapıldı. Kongrede mevcut başkan Ahmet Ulaş tekrar başkanlığa seçilirken, yeni yönetim kurulu da belli oldu.

1968 yılında kurulan ve bu sezon Bölgesel Amatör Lig'e çıkma hesapları yapan Yeşil-Beyazlılar'ın yeni yönetim kurulu seçildi. Yeşilova Esnafspor Tesislerinde yapılan kongrede tek aday olarak seçime giren kulüp başkanı Ahmet Ulaş, yeniden başkanlığa seçildi.

Ahmet Ulaş’ın yönetim listesinde Ak Parti eski ilçe Başkanı Av.Mustafa Korkut gibi sürpriz isimler yer alırken kadın delegelerin artmasıda gözlerden kaçmadı.


Kongrede konuşan bir önceki dönemin başkan yardımcısı ve futbol şube sorumlusu olan Mehmet Cem Özel  ise kendi dönemlerinde çok zor şartlarda kulübü temsil ettiklerini ve bir hayli mesafe kat edildiğini söylerken, "Ahmet Ulaş başkanlığındaki yönetimiz aldığımız bayrağı inanıyorum ki daha da yükseğe çıkaracağız. Bizler de bu durum ile gurur yaşayacağız. Hepimiz yönetime ve kulübümüze  destek olmalıyız" şeklinde konuştu.

Delegelerin güven oyunu alarak yeniden başkan seçilen Ahmet Ulaş , Yeşilova Esnafspor'u büyük hedefleri olan bir kulüp haline getirebilmek için var güçleri ile çalışacaklarının sözünü verdi ve "Yönetimimize aldığımız arkadaşlar ile güçlendik, hedefe daha da kilitlendik. Öncelikli hedefimiz futbolda Süper Amatör Lig Play-Off grubuna kalabilmek ardından buradan Bölgesel Amatör Lig ve Profesyonel Liglere uzanacak başarılar elde edebilmek" diye konuştu.



Ahmet Ulaş’nın başkan olarak seçildi yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ahmet Ulaş, Ömer Sayar, Fuat Deniz, Fettah Plakay, Mehmet Cem Özel, Mustafa Korkut ve Cemal Kenar.
Denetleme Asil: Kemal Erol, Harun Kıvrak, İbrahim Işık
İASKF Asil Delege : Ahmet Ulaş, Mehmet Cem Özel, Fettah Plakay

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.