Pazar, Şubat 26, 2023

Maltepe-Çayırova düellosunda kazanan çıkmadı



İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Maltepespor hazırlık maçında Kocaeli Süper Amatör Lig ekibi Çayırovaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Gülsuyu Asım Kara Stadı'nda oynanan maçın 30. dakikasında Çayırovaspor İbrahim'in frikik golüyle 1-0 öne geçti. 10 dakika sonra Murat Gürsu’nun frikik atışında kaleye ortaladığı topa iyi yükselen stoper Hasan Sezer Erden kafa ile topu ağlara gönderdi ve skoru 1-1 yaptı Maçın ilk devresi 1-1 berabere sona erdi

Maltepespor 55.dakikada santrfor Muhammet Gürdap’ın attığı gol ile 2-1 öne geçti. Çayırovaspor maçın 87.dakikasında penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan İbrahim topu ağlara göndererek skoru 2-2 yaptı.

Konuk ekip Çayırovaspor'da 2001 doğumlu ön libero Buğra Güneş oynadığı oyun ile dikkati çekti. Maltepespor takımında ara transferde gelen stoper Hasan Sezer Erden, sağ ön oyuncusu Furkan Karaçalı, ve santrfor Muhammet Gürdap etkili oldu.

Maltepespor Teknik Sorumlusu Hasan Ali Cesur önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacak olan  Küçükköyspor maçı öncesi  takımındaki alternatif olabilecek futbolcuların performanslarını da görme imkanı buldu.

Haber: Kadir Küçükay - www.yenimaltepegazetesi.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.