Pazar, Şubat 19, 2023

Paşabahçespor ikinci yarıda sonuca gitti



İstanbul Süper Amatör Lig ekibi Paşabahçespor, 1. Amatör Lig takımlarından Ümraniye İnkılapbirspor ile yaptığı özel maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Paşabahçespor takımında Gökmen Halis Resuloğlu, Kayra Çiçek ve Bünyamin Çandır etkili oyunları ile dikkatleri çeken futbolcular oldular.

Stat : Paşabahçe
Hakem : Bülent Yıldan
Paşabahçespor : Kerem ( Sefacan ), Sait Emre ( Kürşat ), Suat ( Recep ), Mehmet ( Samet ), Umut ( Esat ), Fırat ( Enes ), Hüseyin ( Arda ), Bünyamin ( Alican ), Yavuz Abbas ( Ali ), Kayra, Gökmen Halis
Antrenör : Fırat Önder
Ümraniye İnkılapbirspor : Semih, Hasan, Serdar, Uğur Sağlam, Furkan, Seyitcem, Batuhan, Eyüp, Ertuğrul, Mert, Ahmet
Antrenör : Serkan Altunlar
Goller : Dk.65 Gökmen Halis, Dk.72 Kayra




Konuk takım hızlı başladı
Dk.3 İnkılapbirspor atağında sol kanattan yapılan ortaya Ahmet Patacı'nın vuruşunda top üst direkten döndü.
Dk.20 Yine Ahmet Patacı ile gelişen atakta bu ismin vuruşunda top iyi yer tutan Kaleci Kerem'de kaldı.
Dk.22 Sağ kanattan iyi kaçan Abbas'ın çektiği sert şutta top ön direk dibinden auta çıktı.
Dk.25 İnkılapbirspor takımı sağdan yarı alanından çıkarken Gökmen Halis yaptığı baskı ile topu kaptı, arkadaşına aktardı tekrar topla buluşan genç oyuncunun çektiği sert şutta top uzak kale direği dibinden auta çıktı.


Paşabahçe iki kez direğe takıldı
Dk.29 Sol kanattan gelişen Paşabahçespor atağında top sağdan atağa çıkan Fırat'a geldi, onun da yaptığı vuruşta top Kaleci Semih'te kaldı.
Dk.31 Abbas'ın vuruşunda top Kaleci Semih'te kaldı.
Dk.43 Paşabahçespor ceza alanında sağda topla buluşan Mert'in vuruşunda top yan direkten döndü.
Dk.45 Kayra ile gelişen ev sahibi takım atağında yapılan ortaya iyi yükselen Gökmen Halis'in kafa vuruşundan gelen top üst direkten döndü.

Goller ikinci yarıda
Müsabakanın ikinci yarısında Paşabahçespor daha atak bir futbol sergiledi. Nitekim Gökmen Halis Resuloğlu ve Kayra ile gelen gollerin ardından Yeşil-Kırmızılı ekip maçı 2-0 kazanan taraf oldu.
Dk.65 Paşabahçespor takımı 15-20 paslaşma ardından en son top sağdan atağa çıkan Kürşat'a aktarıldı, sağdan içeri giren genç oyuncu topu dışarıdaki Gökmen Halis'e aktardı onun da vuruşunda top filelerle buluşunca ev sahibi takım 1-0 öne geçti.
Dk.72 İkinci gol yine yüksek oranda paslaşmanın ardından sola Gökmen Halis'e aktarılan topla etkili bir hale büründü, onun Kayra'ya verdiği pasta savunma oyuncusunu attığı feykle oyundan düşüren başarılı oyuncu sol ayağı ile uzak köşeden topu ağlarla buluşturdu 2-0

Haber: Talip Ercan - ERHA


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...