Pazartesi, Şubat 06, 2023

Tokat Bereketlispor'da şampiyonluk coşkuyla kutlandı


İstanbul 1.Amatör Lig 12. Grup şampiyonu olarak Süper Amatör Lig’e yükselme  başarısını gösteren Küçükçekmece Tokat Bereketlispor, muhteşem bir tören ve kutlama ile şampiyonluk kupasını aldı.

İkitelli Müjde Düğün Salonu'nd şampiyonluk gecesi ve kupa töreni düzenlendi. Alkışlar eşliğinde futbolcular ve teknik ekibin teke tek sahneye çağrılması sonrası İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez adına yönetim kurulu üyesi Naser Serbest  şampiyon takıma kupasını takdim etti.

Yapılan kutlama programına Tokat Bereketli Belediye Başkanı Necati Ateş,Büyük Birlik Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Mehmet Cem Özel,Küçükçekmece Ak Parti İlçe Başkan yardımcısı Erdal Kurt,Küçükçekmece MHP ilçe Başkan yardımcısı  Yasin Karabulut,İSKOT Başkanı Rasim Yar,Küçükçekmece Tokat Dernekler Federasyonu Başkanı Duran Maden,Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş ,İstanbul Balkanspor kulübü As Başkanı Sabri Koyuncu,Küçükçekmece Tokatlılar Dernek Başkanı Hülya Şencan,Tüm Giresunlular Dernek Başkanı Yalçın Kaya,Batman Dernekler Başkanı Halil İbrahim Serik,M.Akif Mah.Muhtarı Fatih Özçelik, sivil toplum kuruluş temsilcileri, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar katıldı.

Polat: Kısa sürede büyük başarıya imza attık
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda daha sonra şampiyonluk hikayesi sinevizyon eşliğinde konuklara anlatıldı.  Kutlama programında konuşan Küçükçekmece Tokat Bereketli Spor kulüp Başkanı İsmail Polat, kısa sürede büyük başarılara imza attıklarını belirterek, “2018 yılında Tokat gençleri spor yapsın diyerek kurduğumuz takım 4 yılda buralara geldi. Tokat Bereketlispor kurucularından futbolcularına, teknik direktörüne, ailelerine ve taraftarına kadar emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Küçükçekmece Tokat Bereketlispor’un Tokat ilini  temsil eden takım olduğunu söyledi. Sözlerini ‘’ İnandık ve hep birlikte emek verdik. Tokat Bereketlispor çatısı altında Kandıra adeta  tek yürek oldu. Küçükçekmece Tokat Bereketlinin birlik olduğunda neler başarabileceğini gösterdik.  Herşey Bereketli için ‘’ diyerek sözlerini tamamladı.

Ateş: Bu takımın profesyonel olacağına inanıyorum
Tokat Bereketli Belediye Başkanı Necati Ateş,Küçükçekmece Tokat Bereketli spor un başarısı Tokatımızı  ve Bereketlimize hayırlı olsun. Takımımızın ilerleyen yıllarda Profesyonel Lig’de de temsil edeceğine inanıyorum. Şampiyonluk yolunda emeği geçen futbolcuları, teknik heyeti ve taraftarları kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Büyük Birlik Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Mehmet Cem Özel,Her zaman tüm spor kulüplerinin maddi manevi yanlarında ve destekçisi olduklarını ifade eden Cem Özel, takıma katkı veren herkesi kutluyorum. Küçükçekmece Tokat Bereketlispor çok kısa sürede önemli başarılar elde etti.  Büyük Birlik Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı  olarak spor kulüplerinin her zaman yanındayız. İmkanlarımız ölçüsünde maddi manevi destek veriyoruz. Ben bu şampiyonlukta emeği olan herkesi teker teker kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

Kutlama programı, Tokat yöresi sanatçılar tarafından seslendirilen birbirinden güzel şarkı ve Türkülerle  gece boyu devam etti. Katılımcılar  yöresel  oyun havaları eşliğinde sahnede uzun süre oynadı ve keyifli anlar yaşandı.

Haber: Yılmaz Aktepe








Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...