Cumartesi, Ekim 01, 2022

Emirhan Şişman Vitra'ya imzayı attı


Son olarak oynadığı Anadolu Hisarı İdman Yurdu takımı ile şampiyonluk yaşayan sağ bek-sağ kanat oyuncusu Emirhan Şişman geçtiğimiz sezon BAL’da mücadele eden  Bozüyük Vitraspor ile anlaştı.

Yeşil Sarılı ekibin sağ kanadında süratli futbolu ve etkili bindirmeleri başarılı maçlara imza atarak bir çok takımın transer listesinde olan başarılı oyuncu, şampiyonluk hedefi ile takım kuran Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor’a imza atarak çalışmalara başladı.

Bozüyük Vitraspor tesislerinde Genel Kaptan Cevat Tekin’in hazır bulunduğu törenle imzayı atan başarılı oyuncu Emirhan Şişman “ Bozüyük Vitraspor gibi büyük bir camianın formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum, transferimde emeği geçenlere çok teşekkür eder, yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Beykoz Çavuşbaşıspor altyapısında futbol eğitimini alan 2001 doğumlu Emirhan Şişman, 5 sezon oynadığı kırmızı beyazlı ekiple bir çok kez şampiyonluk yaşarken, transfer olduğu Anadolu Hisarı İY. takımı ile kariyerine bir şampiyonluk daha ekledi.

Haber : Murat Nazik

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.