Pazartesi, Ekim 31, 2022

İstanbul'da bir kulüp daha tesislerinden çıkarılma tehlikesi yaşıyor



Beykoz Çayırı Millet Bahçesi Projesi kapsamında bu projeden etkilenecek yerlerden olan Ortaçeşme Spor Kulübü'nde haftalarıdır hüzün ve stres dolu anlar yaşanmakta iken haftanın son gününde akşam saatlerinde oldukça hareketli dakikalara yaşandı.

Bugüne değin binlerce çocuk ve gence spor yapma imkanı sağlayan birçok profesyonel futbolcu yetiştiren Bordo-Beyazlı camia Millet Bahçesi projesi kapsamında kendi akıbetinin ne olacağını bilememekten dertli...

Ortaçeşme Spor Kulübünden gelen talep üzerine Beykoz Kulüpler Birliği Başkanlığı ve tüm spor kulüplerinin davet edildiği, bunun yanı sıra muhtarlar, Siyasi Parti Temsilcileri ve STK'ların da misafir edileceği toplantı yapılırken, bu önemli toplantıda adeta bir telefon trafiği de yaşandı.

Ortaçeşme Spor Kulübü Başkanı Mazlum Çokin ve Başkan Vekili Serkan Çanur'un yönetim kurulu üyeleri ile misafir ettikleri toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, bugün delege seçimleri yapıldığından yoğun bir gün yaşayan İyi Parti adına ilçe yönetiminden temsilcilerin katılım sağladıkları toplantıda MHP Beykoz İlçe Başkanlarından Kulüp Eski Yöneticilerinden Sadık Ali Uslu'da göze çarpan isimlerdendi.

Süre doluyor
Ortaçeşmespor Başkan Vekili Serkan Çanur Zeytinburnuspor deplasmanında aldıkları galibiyetin sevincini bile yaşayamadıklarını söylerken projeye ilişkin kendilerine net bilgi verilmediği iddiası ile sitem dolu bir konuşma yaptı. Çanur, yarından ( Pazartesi ) itibaren kulüp tesisleri için verilen sürenin dolacağını ve ve belki de bir yıkımın muhatabı olacaklarını söylerken bunun olmaması için her kapıyı çaldıklarını ifade etti.

Haber: Talip Ercan - ERHA

1 yorum:

Hakkı Yurdatapan dedi ki...

Beykoz yıllardır ak partinin kalesi.
Müstehak size hadi şimdi çıkın işin içinden

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...