Pazartesi, Ekim 24, 2022

Vardarspor uçuşa geçti


İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup'ta ilk hafta sahasında Esenlerspor'a mağlup olan Vardarspor deplasmanda Türk Hava Yolları'nı 2-0 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldı.

Şenlikköy Stadı'ndaki maça her iki taraf da istekli ve etkili başladı. İlk ciddi atak THY'den gelse de golü bulan Vardarspor oldu. 19. dakikada kaleci Serhan'ın uzaklaştırmak istediği top Fatih Enes Sezgin'in önüne düştü, bu oyuncunun uzak mesafeden vuruşunda top ağlara gitti: 0-1.

Bu gol sonrası Vardar oyunu biraz daha rölanti oynamaya başlarken THY daha baskılı bir oyuna geldi ancak kırmızı siyahlıların üst üste atakları sonuç getirmedi.


Konuk ekip 10 kişi kaldı

Vardarspor 57'de İbrahim'in atılmasıyla 10 kişi kaldı. THY baskı kurmaya çalışsa da genç ve dinamik bir orta sahaya sahip olan Vardarspor ev sahibi ekibe çok fazla pozisyon vermedi. Yeşil beyazlılar 75'te Hasan Alataş'la farkı ikiye çıkardı.

Son bölümde THY doldur boşaltlarla Vardarspor'un üstüne gitse de  bir türlü gol bulamadı. Zaman zaman gergin geçen maç 2-0 Vardarspor'un üstünlüğü ile bitti. Böylece ikinci haftayı iki takım da üçer puanla bitirdi.

Haber: Barış Berber

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.