Pazar, Ekim 23, 2022

Anadolu FK evinde iki golle kazandı


İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Anadolu FK kendi evinde İstanbul Bafraspor ile karşılaştı. Hem oyun hem de mental anlamda bir taktik mücadelesi olarak kayda geçen karşılaşmayı Anadolu FK, üstün oyununu attığı 2 golle taçlandırarak kazanmasını bildi.

Gülsuyu Asım Kara Stadı'nda oynanan maçın başında iki takım da ihtiyatlıydı. Anadolu FK daha sonra oyun boyunca yapacağı gibi kontrollü top çeviriyor, İstanbul Bafra ise press yapmıyor Anadolu’nun kendisine gelmesini bekliyordu. 5. Dakikada Bafra bir kontrataktan geliştirdiği atağını, 14. Dakikada ise Anadolu FK pas organizasyonuyla geliştirdiği atağını gole çeviremedi. Ancak Anadolu’nun baskısı karşılık buldu ve 41. Dakikada Yunus Emre Yüceman’la bir gol buldu. Takımlar devre arasına bu şekilde girdiler.


İkinci yarının başlarında İstanbul Bafra biraz daha açık oynamaya çalıştı. Bu duruma Anadolu uzun toplarla karşılık verdi. 54. Dakikaya gelindiğinde ise Anadolu FK’nin pas trafiği çok isabetli gerçekleşiyordu. Bu oyun üstünlüğü kendisini 58. Dakikada Anadolu’nun Murat Erdi Yeşiltepe ile bulduğu golle gösterdi. İstanbul Bafra’nın son 10-15 dakikadaki çabaları yeterli olmadı ve karşılaşma 2-0 Anadolu FK lehine sonuçlandı.

Haber: Burak Bıyıklı

MAÇTAN DAHA FAZLA FOTOĞRAF İÇİN TIKLAYINIZ (İNSTAGRAM)


Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.