Pazartesi, Ekim 31, 2022

Denizköşkler bu kez güldü


İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden ve sezona istediği gibi başlangıç yapamayarak ilk 3 haftada puan toplayamayan Denizköşklerspor, sahasında konuk ettiği Anadolu Hisarı İdman Yurdu’nu 2-1 mağlup ederek ilk galibiyetiyle tanıştı. 

Avcılar Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçın 90 dakikası adeta nefesleri kesti. Tempolu başlayan maçta ilk gol konuk ekipten geldi. Anadolu Hisarı 8. Dakikada Gökhan Ukşal’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golle şoka giren ev sahibi ekip çabuk toparlandı. 34. Dakikada Mustafa Cevret’in attığı golle soyunma odasına 1-1 beraberlikle giren ev sahibi ekip ikinci yarıda da atak bir oyun ortaya koyarak sonuca gitmeye çalıştı. 

İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapan ev sahibi ekip 56. Dakikada Bedirhan Kaya ile bir gol daha bularak 2-1 öne geçti. Kalan sürede başka gol olmayınca Denizköşklerspor sahadan 2-1 galip ayrılarak puansız geçen ilk üç haftanın ardından adeta komadan çıktı. Anadolu Hisarı İdman Yurdu ise bu sonuçla 4 puanda kalarak haftayı puansız kapatmak zorunda kaldı. Sahadan galibiyetle ayrılan Denizköşklerspor’da futbolcular 3 puanı maçı kendilerini desteklemek için tribünlere gelen taraftarlarıyla paylaştı.

Haber-Fotoğraf: İbrahim Keskin - www.keskinbakis.com

Daha fazla fotoğraf için tıklayınız

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...