Pazartesi, Ekim 24, 2022

Hendekspor'da Aydoğan dönemi sona erdi


Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta ilk iki maçını kazanan ancak son iki haftayı yenilgiyle kapatan Hendekspor'da teknik direktör Hüseyin Aydoğan görevini bıraktığını açıkladı.

Deneyimli teknik adam yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Çalıştığımız süre içerisinde Hendek'te güzel dostluklar  edindik.  örevimiz boyunca şartlar  dahilinde ben ve ekibim elimizden geleni yapmaya gayret gösterdik. Bu süreçte bizlere desteğini esirgemeyen Hendek Belediye Başkanım Sayın Turgut Babaoğlu'na, Hendekspor Kulüp Başkanım Sayın Murat Kaya ve yönetiminine, Hendekspor'u gönülden destekleyen taraftarlarımıza şahsım ve ekibim adına teşekkür ederim. Umarım bir gün bu güzel ilçe ve takım bütünleşir, herkesin bir hesabının olduğu kaotik ortamlardan kurtulur, daha huzurlu bir ortam olur ve bu büyük camia hak ettiği yerlere gelir."

Geçen sezon BAL'da Küçükçekmece Sinopspor'la grup şampiyonluğu yaşayan Aydoğan bu sezon başında Sakarya ili takımlarından Hendekspor'a imza atmıştı.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...