Pazartesi, Ekim 31, 2022

Zirvede Balkan Yeşilbağlar 'Devrim'i


İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'un iki formda ekibinin maçında Balkan Yeşilbağlarspor deplasmanda Yeşilbayırspor'u 3-2 yenerken, Başakşehir'in haftayı yenilgiyle kapatmasının ardından liderliğe yükseldi.

İstanbul'un Doğu ucundan Batı ucuna seyahat ederek Pendik'ten Hadımköy'e gide Yeşilbağlarspor bu zorlu deplasmanda 37. dakikada Halil İbrahim Koç'la öne geçti. Süper Amatör'deki ilk sezonunda oynadığı futbol ile beğeni toplayan, Arnavutköy ilçesinin Yeşilbayır köyünün yeşil-beyazlı temsilcisi 50'de Alim Bölük ve 53'te Ergincan Gidiş'le öne geçti.

Bu dakikadan sonra konuk takımda sahneye Devrim Alkan çıktı. Sezon başında Elazığ temsilcisi Kovancılarspor'dan transfer edilen 1997 doğumlu futbolcu 70 ve 73'te iki kez fileleri sarsarken hem takımına 3 puanla liderliği getirdi hem de 4 maçta 5 gole ulaştı.

Pendik ilçesinin iki başarılı kulübü, Balkanspor ve Yeşilbağlarspor'un birleşmesiyle oluşan, İstanbul'u defalarca 3. Lig'e yükselme maçlarında temsil eden mavi-yeşilli Balkan Yeşilbağlarspor böylece puanını 9 yaparak liderliğe yükseldi. Yeşilbayırspor ise 4 puanda kaldı.

Haber: Mustafa Seçilir
Fotoğraflar: İbrahim Keskin - www.keskinbakis.com

Daha fazla fotoğraf için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.