Pazartesi, Ekim 31, 2022

6 gol atılan gergin maçta kazanan çıkmadı

 

İstanbul Süper Amatör Lig 8.grup mücadelesinde Bayrampaşa Altıntepsispor sahasında Tophane Tayfunspor'u konuk etti. 6 golün atıldığı zorlu doksan dakikada kazanan çıkmadı.

Ev sahibi etkili başladı

Maça iyi başlayan ev sahibi ekip 10.dakikada İbrahim Necipoğlu'nun golü ile öne geçti 1-0. 18.dakikada Ümeyir Aslan'ın uzaktan düzgün vuruşu ile farkı ikiye çıkartan Bayrampaşa temsilcisi oyun ve skor üstünlüğü ile soyunma odasına gitti: 2-0.

Altıntepsi 10 kişi kaldı, konuk ekip canlandı

İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan Beyoğlu temsilcisi 55.dakikada tecrübeli oyuncusu Çetin Eren'in penaltı golü ile farkı bire indirdi 2-1. 66.dakikada rakibi ile girdiği mücadele sonrasında sarı kart gören İbrahim Necipoğlu tartışmaları sürdürünce mücadelenin hakemi Oğuzcan Duran yardımcısı Zülfikar Tutak ile görüşerek İbrahim'i kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderdi. 75.dakikada oyuna sonradan dahil olan ve oldukça etkili bir oyun ortaya koyan Muhammet Koçak'ın golü ile skora denge geldi 2-2.


Son dakikalar nefes kesti

Karşılaşma oldukça gergin geçerken son dakikalar nefes kesti. 87.dakikada Davut Baran Er rakip ceza sahasında yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Oğuzcan Duran pozisyonun dışarıda olduğunu belirterek faul kararı verirken, yardımcısı ile görüştükten sonra müdahalenin ceza sahası içerisinde olduğunu belirterek penaltı noktasını gösterdi. Yoğun itirazların yaşandığı pozisyon sonrasında Semih Ramazan'ın vuruşunda top ağlarla buluştu 3-2. 10 kişi oynayan rakibinin üzerine tüm hatları ile yüklenen Beyoğlu temsilcisi 12 dakikalık uzatmanın 11.dakikasında Cebrail Emir Toprak ile skora dengeyi getirmeyi başardı 3-3. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu doksan dakikadan kazanan çıkmadı. 

HABER-FOTOĞRAF:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...