Salı, Ekim 25, 2022

Selamsız evinde 'Tayfun' gibi esti


İstanbul 1. Amatör Lig 13. Grup'ta ilk hafta deplasmanda Girne Gençlik'le 1-1 berabere kalan Selamsızspor evindeki 2. hafta maçında Valide Tayfunspor'u 6-1 mağlup etti.

Selimiye Stadı'nda İdriscan Ocakdan'ın yönettiği maçın henüz 2. dakikasında Valide Tayfunspor'dan Yiği kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Sayısal üstünlüğü erkenden alan Selamsızspor 3, 6 ve 27'de Fatih Metin ve 25'te Doğukan Kaya'nın golleriyle 4-0 öne geçti. Konuk ekip 37'de Ozan Yılmaz'la skoru 4-1'e getirdi. Bir dakika sonra Hüseyin Karabulut'un da atılmasıyla Tayfunspor sahada 9 kişi kaldı. Selamsızspor 43'te Kerim Parlayan ve 44'te Mustafa Alper Baydar'ın golleriyle skoru 6-1'e getirdi.


İki takım da 9 kişi bitirdi

İkinci yarıda her iki ekip de gol bulamazken Selamsızspor 60'ta Hasan Bora, 88'de Hamza'nın atılmasıyla maçı rakibi gibi 9 kişi tamamladı.

Genç teknik direktör Enes Bayraktar yönetiminde sezona giren, Gökay Bozkurt, Yasin Bayram, Fatih Metin gibi kariyerli isimleri kadrosuna dahil eden Selamsızspor bu maçta futbolu ve aldığı skorla bu sezonki iddiasını ortaya koydu.

Haber: Mustafa Seçilir


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...