Pazartesi, Ekim 31, 2022

Maltepespor yine evinde gülemedi


İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta zirveyi hedefleyen iki namağlup ekibin maçında Maltepespor ile Avcılar Belediyespor 1-1 berabere kaldı.

Maltepe Hasan Polat Stadı'nda oynanan ve ev sahibi ekip taraftarlarının ilgi gösterdiği maçta ilk gol 15. dakikada Maltepespor'dan geldi. Sezon başında Kartal Bulvarspor'dan transfer edilen deneyimli futbolcu Fuat Gürsu topu kafayla ağlara gönderdi: 1-0. Büyük heyecana sahne olan maçta konuk Avcılar 90. dakikada Emre Kamacı ile beraberliği sağladı. Karşılaşma 1-1 bitti.

Oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puanda bulunan Maltepespor lider Siirt Yavuzselimspor'un 2 puan arkasında haftayı ikinci tamamladı. 3 maçta 7 puanı bulunan Avcılar Belediyespor ise beşinci basamakta.

Deplasmanda oynadığı iki maçı da farklı kazanan Maltepespor ilginç şekilde iç sahadaki iki maçında da galibiyeti son anda kaçırdı. Kırmızı-Yeşilliler Siirt Yavuzselimspor'la da 89'da yediği golle 1-1 berabere kalmıştı.

Haber: Kadir Küçükay - yenimaltepegazetesi.com

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...