Pazartesi, Ekim 24, 2022

Silivri'de Muhammet Yeşilyurt'la gelen 'Zafer'



TFF Bölgesel Amatör Lig 13. Grup'ta zirveye oynayan Silivrispor evinde ağırladığı Bursa Zaferspor’u zorlu geçen doksan dakikanın ardından Muhammet Yeşilyurt’un attığı golle 1-0 yenerek dörtte dört yaptı.

Silivri İBB Müjdat Gürsu Stadı’nda taraftarının da desteği alan Silivrispor yoluna emin adımlarla devam ediyor. Kendisi gibi zirveyi hedefleyen ve tamamına yakını gençlerden oluyan Zaferspor karşısında ilk yarıda aradığı golü bulamayan Silivrispor zaman zaman tek kaleye çevirdiği maçı 1-0 kazanmasını bildi. 




Müsabakanın daha ilk dakikalarında Zaferspor kalesi önüne adeta kamp kuran Silivri ileri uç oyuncuları birbiri ardına geliştirdikleri ataklarda rakip kaleci ve defansı bir türlü geçemedi ve ilk yarı 0-0 beraberlikle tamamlandı. İkinci yarıya hücum hattını değiştirerek başlayan Ergun Ortakçı daha agresif bir oyun anlayışı ile hücum hattındaki oyuncu sayısını arttırma yoluna gitti.




Müsabakanın 77.dakikasında Zaferspor ceza alanı içinde yaşanan karambolde Muhammet Yeşilyurt topu önünde buldu ve oldukça sert bir vuruşla topu ağlara yollayarak maçı 1-0 yaptı. 

Bu golden sonra daha da baskısını attıran Silivrispor ikinci gole çok yaklaşsa da sonuca gidemedi ve maç Silivrispor’un 1-0 üstünlüğü ile noktalandı.

Puanını 12 yapan Silivrispor aynı puanlı Bursa Doğugücü'nün ardından grupta ikinci sırada yer alıyor.

Haber: Engin Akın  

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...