Salı, Ekim 25, 2022

Sancaktepe FK kendisine yeni bir ev arıyor


Bölgesel Amatör Lig 13. Grup'ta yer alan Sancaktepe Futbol Kulübü'nde başkan Gökhan Baylan kulübü başka bir ilçeye taşımayı düşündüklerini söyledi.

Baylan Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Bu kulübü devraldığımızda Sancaktepe ismini devam ettirmeyi, büyük potansiyeli olan Sancaktepe ilçesinin gençlerine hizmet verirken ilçenin ismini ulusal müsabakalarda duyurmayı hedeflemiştik. Geride kalan 4 haftalık süreç sonunda gelinen noktada Sancaktepe ilçesinde faaliyetlerimizi daha fazla devam ettiremeyeceğimizi görmüş durumdayız. Kulübün başka bir ilçeye taşınması şart görünmekte. Yönetim olarak bizlerle iş birliği yapacak, bu köklü kulübe kucak açacak ilçelerin mülki amirleriyle veyahut kulüplerle görüşmeye hazır olduğumuz bildirmek isterim. Amacımız Bölgesel Amatör Lig'de İstanbul'umuzu en iyi şekilde temsil etmek. Bu Sancaktepe'de olmaz ama başka bir ilçede başka bir isimle olabilir, her türlü görüş ve öneriye açağız" dedi.



'Bizim için bu lig yeni başlıyor'
Baylan ilk 4 haftada alınan sonuçların camiayı endişelendirmemesi gerektiğini de belirterek, "Son hafta iyi takviyeler yaptık. Tabii yeni bir takım, beraber kamp yapamamış çok çalışamamış bir oyuncu topluluğu... Biz bu kadroya, bu teknik ekibe güveniyoruz. Bizim için lig yeni başlıyor. Sancaktepe mutlaka çıkışa geçecektir. Devre arasında da çok önemli transferlerimiz olacak şimdiden çalışmalara başladık. Bu takım kesinlikle düşmeyecek" diye konuştu.

Haber: Efkan Bucak

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Efkan abi güzel bir haber e değinmiş sin. Parası olan herkes yaparim benim param var işi çözer mantığı yapıyor...bunun bu şekilde olmadığını herkes bilir....o bölge potansiyel bölge oyuncu bulmak oyuncu yetiştirmek için uygun bir bölge fakat
Bu ise tepeden başlanmaz...önce temeli sağlama almak gerek önce bölgeye hizmet etmek gerek Sancaktepe de 10 a yakın takım var ..hepsi kendi yağında kavruluyor 3.ligden düşen bu takım in bir daha bunlige gelme şansı yok bu benim fikrim...takımı satın alan kişiler heyecanla bu işe başladılar heyecanla ligi beklediler ama daha zemini sağlama almadan buyukm düşünülünce fikirler heyecanlar çöktü bir anda...her kim bu işe el attıysa Allah yardımcısı olsun...

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.