Pazar, Ekim 30, 2022

Bereketlispor evinde üç golle kazandı


İstanbul 1. Amatör Lig 12. Grup'ta 3. hafta mücadelesinde, grubun iki başarılı takımı Tokat Bereketlispor ile Emirganspor karşı karşıya geldi. Maçı ev sahibi takım 3-0 kazandı.

Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stadı'nda oynanan tansiyonu yüksek maçı Göksu Sayin yönetti. 6 sarı kart 1 de kırmızı kart çıkan karşılaşmada gülen taraf gruptaki 3. maçında da gol yememeyi başaran Tokat Bereketlispor oldu. Buna karşılık ilk iki maçında 4’er gol atan Sarıyer temsilcisi ise bu istikrarı koruyamadı ve mücadeleyi gol kaydedemeden bitirdi.

İlk on dakika Bereketlispor daha ataktı ve birkaç şut denemesinde bulundu. 12.dakikada köşe vuruşunu uzaklaştıran kalecinin topunu Abdurrahman Polat sol üst köşeye gönderdiği şutla gole çevirdi.

45. dakikada Bereketlispor baskılı oyununun karşılığını aldı ve ikinci golünü attı. Yine bir kornerden gelen topu 60 numara Özcan Yılmaz ağlara gönderdi.



Emirgan 10 kişi
İkinci yarıya Emirgan hızlı başladı ve birkaç şut denemesinde bulundu. 54. dakikada Naci Yıldız sert bir müdahaleden sonra kırmızı kart görerek Emirganspor'u 10 kişi bıraktı

79. dakikada korner vuruşuyla açılan ortada Özcan Yılmaz’ın kafa vuruşu kalecinin de müdahalesiyle direkten döndü bu topu Alparslan Şahin tamamlayarak gole çevirdi.

Son dakikalarda 10 kişi kalmasına karşı açık bir oyun tercih eden Emirgansporun çabaları sonuç vermedi ve 90 dakika bu şekilde sona erdi: 3-0 


Kaptan Çağlar: Bu takımı Süper Amatör'e çıkaracağız

Tokat Bereketlispor ilk 3 maçta gol yemedi ve 11 gol kaydetti. Maçtan sonra bu konudaki görüşlerini sorduğumuzda takım kaptanı Çağlar Karaca “Biz yıllardır aynı takımda oynayan bir ekibiz. Geçen sezon son iki hafta puan kaybettik ve Süper Amatöre çıkamadık. Ancak bu sezon her hafta üstüne koyarak Süper Amatör Lige çıkaracağız takımı” ifadelerini kullandı.


Haber: Burak Bıyıklı

Maçtan daha fazla fotoğraf için tıklayınız




Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.