Cuma, Ağustos 19, 2022

Bursa Kültür 1987'nin ismi değişti


Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Bursa Kültürspor 1987 SK ismini değiştirdi ve yeni yönetimiyle Nilüfer Belediyespor FK oldu. 

Kulüp ilk antremanını Üçevler Tesislerinde bu akşam yaptığı antremanla başladı.Kulüp Başkanlığını Tamer İşler’in yaptığı, Sportif Direktörlük görevinde ise Fatih Şen bulunuyor. 

Teknik direktör Nedim Vatansever olurken yardımcıları Ayhan Bahar ve Yakup Birinci oldu, kaleci hocası ise Emre Aslan yapacak. Kulüp masörü Mehmet Cengiz Bayram, malzeme sorumlusu Bülent Kozan oldu. 

Takım kadrosu ise;

Geçtiğimiz sezon Bursa Kültürspor 1987 takımında oynayan Mustafa Aköz, Arif Boynuuzun, Cemil Avcı, Berke Sağkan ve Rabit Emin Yıldırım 

3.Lig ekibi Bursa Yıldırımspor’dan Alperen Fatih Kılınçer ve Can Özdemir

Kızılcabölükspor’dan Muzaffer Sarıbalım,  

Beyoğlu Yeni Çarşı Spor’dan Onur Alkan,  

Hacettepe Spor’dan Veli Ortakçı ve Serkan Koparan, Tekirdağ Spor’dan Ceyhun Kalıntaş, Yomra Spor’dan Cihan Özkaymak, Kuşadası Spor’dan Ali Öztürk,  

BAL Ligi ekiplerinden Çerkezköy Spor’dan Metehan Civelek ve Mertcan İhtiyar, Bayburt 1918 Spor’dan Davut Aslan, Çayeli Spor’dan Fırat Bayramseçen, Suvermez Kapadokya Spor’dan Burakcan Sınak, Zafer Spor’dan Nihat can Demir ve Kemal Ata Döner, Yenişehir Belediye Spor Kaan Tamcan ve Mustafakemalpaşa Spor’dan Emin Can Çapraz yer alıyor.

Bursa Kültür 1987 geçen sezon başında Nilüfer 1987 SK'nın isminin değiştirilmesiyle 

Kaynak: Bursaamatorunsesi.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...