Çarşamba, Ağustos 31, 2022

Eyüp Özdemir Zeytinburnu Zaferspor'da


Geçen sezon İstanbul 1. Amatör Lig'de grubunu ikinci bitirip Süper Amatör Lig biletini kaçıran Zeytinburnu Zaferspor bu yıl işini şansa bırakmak istemiyor

Zeytinburnu Temsilcis, Başkanı Cengiz Zafer'in de hazır bulunduğu törende İstanbul futbol camiasının en çok takımda forma giyen kalecilerinden olan Eyüp Özdemir'e imza attırdı.

36 yaşındaki deneyimli file bekçisi İstanbul futbolunda aktif (resmi lisanslı) olarak 22. sezonunu 21. farklı takımın da yaşıyacak.

2001-2002 sezonu İstanbul Güngörenspor (eski adı Güngören Belediyespor) ile futbol serüvenine start veren tecrübeli file bekçisi 3 sezon burada oynadıktan sonra, sırasıyla 2 sezon Bahçelievlerspor, Pazariçi Köprülüspor, Mecidiyeköy Tayfunspor, Şirintepespor, Yıldıztabyaspor, Çapaspor, Güneşlispor, Sümerspor (Yeni ismiyle İstanbul Erzincanspor), Sefaköy Kartalspor, Sultangazi Özgenspor, Örnektepespor, Küçükpazarspor, Altınyıldızspor, Mimarsinanspor, Çanakçaspor, Bahçelievler Gümüşhanespor, Küçükayasofyaspor, Yücespor ve Karacaköy Belediyespor'da oynadı.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...