Cuma, Ağustos 19, 2022

Silivri Alibeyspor İlhan Tekin'e emanet



Yeni sezonda şampiyonluk parolası ile yola çıkan Alibeyspor tecrübeli teknik adam İlhan Tekin ile her konuda anlaştı ve karşılıklı imzalar atıldı.

İstanbul 1. Amatör kümede mücadele etmeye hazırlanan Alibeyspor’da Kulüp Başkanı Ali Tonta ve Kulüp İkinci Başkanı Uğur Babayiğit uzun görüşmeler neticesinde tecrübeli teknik adam İlhan Tekin ile anlaşma sağladı. Tüm konularda varılan anlaşma sonucunda Tonta, Babayiğit ve Tekin kulüp binasında yapılan imza töreni ile yapılan anlaşma resmiyete bağlandı.

FİNALİ ŞAMPİYONLUK OLACAK

İlhan Tekin’in ikna turlarında genç yöneticiler Eyüp Kocaoğlu ve Futbol Direktörü Gökay Uçman’ın da önemli çalışmalar yaptıkları da gelen bilgiler arasında. Yapılan imza töreninin ardından bir açıklamada bulunan Başkan Ali Tonta; “İlhan Tekin hocamız ile yaptığımız bu anlaşma her iki taraf için de hayırlısı olsun. İnanıyorum ki Alibeyspor bu sezon koyduğu hedefe ulaşacaktır. Geçtiğimiz senelerde bizlerin yanında olan hocamız Erdal Köroğlu’na teşekkür ederiz. Bizlere çok yardımları olmuştur. Kendisinin işlerinin yoğunluğu nedeni ile bu sezon ara vermek zorunda kaldık. Sizlerin aracılığı ile ona da teşekkür ederim. Bu sezon Alibeyspor’un yılı olacaktır ve şampiyonluk finalimiz olacaktır” dedi.

Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.