Pazar, Ağustos 28, 2022

Yazıcı: Destek gelirse bu yolun sonu şampiyonluk


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden İnkılapspor'un teknik direktörü Fatih Yazıcı, sezona iddialı girdiklerini ve hedeflerine ulaşmak için çok çalıştıklarını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam eden İnkılapspor'da Yazıcı, yeni transferlerin de katılmasıyla güçlendiklerini, gelenlerin takıma uyum sağladığını diye getirdi.


Kulübün sosyal medya ve basın sorumlusu İzzet Karakoç'un  sorularını yanıtlayan Yazıcı, “Yaklaşık üç haftadır antrenmanlarımız devam ediyor. Kamp dönemi antrenmanları hep sert geçer. Antrenmanlarda herhangi bir tartışmanın çıkmama sebebi de takımın içerisinde art niyetli, kötü niyetli kişilerin olmamasıdır. Takımımız bir hedef üzerine kuruldu. Bu hedefi de gerçekleştirmek için çok çalışmak lazım. Takımda ki herkes de bunun bilincinde. O yüzden bu sertliğe alışacağız” dedi. 

İnkılapspor taraftarından da destek beklediklerini belirten Yazıcı, “Taraftarımız bizi sonuna kadar desteklesinler. Biz elimizden geleni daha da fazlasını yapmaya çalışacağız. Ekip olarak, teknik ekip olsun, yönetim olsun, oyuncu grubu olsun, herkes bu işin bilincinde. Yani onlar da bize tam destek verirse yolun sonu inşallah şampiyonluk olur” diye konuştu.

Haber: İzzet Karakoç

 



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...