Pazartesi, Ağustos 29, 2022

Türkiye Şampiyonu Kurtköyspor sezonu açtı


Geçen sezon U16'da Türkiye şampiyonu olarak tüm dikkatleri üzerine çeken Kurtköyspor bu sezon da gözünü diğer kategorilerde şampiyonluğa dikti.

A takımını  2005 doğumlu oyunculara ağırlık vererek kuran Kurtköyspor amatör sporun gereği olarak gençlere ağırlık vermeye devam edecek gibi gözüküyor.

Futbol Şube Sorumlusu ve İkinci Başkan Doğan Şener "Bu sene  Başkanımız,Yönetim ve Futbol Koordinatörü Fikret Kavak ile aldığımız karar doğrultusunda a takımımızda ağırlıklı olarak 2005'li oyuncuları oynatacağız ve daha sonra bu takımımızı U18 şampiyonasında direk götürerek Türkiye Şampiyonu olma hedefimiz olacak. Bildiğiniz gibi U16'da Türkiye şampiyonu olarak oyuncularımızdan 1 tanesini Alanyaspor 2 tanesini Antalyaspor 3 tanesini Eyüpspor'a transfer ettik.Gençlere tavsiyem amatör spor kulüplerini küçümsemesinler Bu tarz kulüplerde başarılı olursanız seçen değil seçilen oyuncu olursunuz.Bu sebeple 2005'li oyunculara kapımız açık" dedi.

"Kulüp binasına ihtiyacımız var"
Şener şöyle devam etti: "Kurtköyspor bu başarıdan sonra hedeflerini çok yükseltti. Artık hedefimiz her sene ilk 4’e giren ve her sene transfer yapan bir takım olmalı.Yoksa bu şartlarda spor kulübü olmak çok zor. Sadece malzeme bağışı yaparak bu işler ne yazık ki dönmüyor. Şampiyon olmadan önce kimse bize destek olmuyordu. Zorla belediyeden otobüs desteği alıyorduk. İkili ilişkilerimiz sonucunda şimdi daha rahat hareket etsekte ne yazık ki ülke şartlarında her şey çok zor.Yetkililerimizden bir ricamız var. Sayın Pendik Belediyesi, Sayın İBB yetkilileri daha iyi yerlere gelmemiz için kulüp binasına ihtiyacımız var. Bunun için desteklerinizi bekliyoruz. Ne kadar çok çocuğu sporla buluşturursak gönlümüz o kadar rahat eder. Her şey Kurtköyspor için."

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...