Cumartesi, Ağustos 20, 2022

Küçükçekmecespor gümbür gümbür geliyor


2022-23 Sezonu'nda İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Küçükçekmecespor Kulübü sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Halil İbrahim Toy, yardımcıları Murat ikiz ve Emircan Karaer öncülüğünde çalışan yeşil beyazlı ekip 45 günde 30 antrenman ve 6 hazırlık maçı yapacak.

Yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu çalışma öncesi teknik direktör Halil İbrahim Toy futbolcularıyla kısabir toplantı yaparak yeni sezon öncesi istek ve beklentilerini paylaştı.

Dış transferde Serdar Köylü-Kumkapı Sarıçubuk, Mercan Erkan- Irmakspor, Emrah Çilingir- Siirtspor, Mevlüt Eren Soylu Bandırma ETİ, Doğukan Arslan-Yeşilova Esnaf, Gürkan İlhan-Tekkeköy, Göksel Bayraktar-Yeşilova Esnaf, Paşa Bitmez-FK 1864, Enes Yazıcıoğlu-Yeşilköy, Umut Ali Güven-Kadırga, Habip Orhan-Beylikdüzü, Ünsal Çiftçi-Mimaroba, Batuhan-Çeliktepespor, Diyar Sancak-Tepecik Anadolu, Muhammed Kaya,Yiğit Talha İri- Zeytinburnuspor ile anlaşan Küçükçekmecespor iç transferde Emrah Gültekin, Deniz Aydın, Eren Koç ile  el sıkıştı. Teknik Direktör Halil İbrahim Toy, ilerleyen günlerde 4 veya 5 oyuncu ile daha anlaşabileceklerini belirtti.



Toy "Şu anda 35 kişiyle yeni sezonun startını verdik. İzinli olan bir arkadaşımız bir sonraki çalışmalarımızda  aramızda olacaklar. Eksik bölgelerimizi, takımımızın hedeflerine uygun transferlerle kapatacağız. Görüşme halinde olduğumuz futbolcular önümüzdeki günlerde aramıza katılmaya devam edecek. Yeni sezon camiamıza hayırlı olsun, sakatlıklardan uzak, sonunda başarılı ve mutlu olacağımız bir sezon olmasını dilerim" dedi. 

Bu sezon şampiyonluk hedeflediklerini vurgulayan Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Gülgönül, ''O sene bu sene dileyerek şampiyonluk parolasıyla mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.