Çarşamba, Ağustos 31, 2022

Özgür Subaşı bu yıl Anadolu Dernek TV'de


Genç Başkan Özgür Subaşı hem İstanbul Gençlergücüspor ve İstanbul Kartalgücüspor kulüplerinde başkanlık yapıyor hem Gençlergücü ile gençlere ücretsiz spor hizmeti veriyor hem de  kendi imkanlarıyla hazırlayıp sunduğu televizyon programı ile amatör kulüplerin sorunlarını duyurmaya çalışıyor.

Özgür Subaşı hazırlayıp sunduğu ‘Spor Sanat Panorama’ programı için bu seonluk Anadolu Dernek TV Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Şahin'le anlaştı.


Çok olumlu tepkiler aldıklarını belirten Özgür Subaşı, “Ekranlarda birçok spor programı var ve hepsinde birbirinde değerli sunucular, konuklar mevcut. Bununla beraber Spor Sanat Panorama Programı'na katkı veren Duayen hocalarımıza Amatör Futbola Gönül vermiş Başkanlarımıza Yöneticilerimize Hocalarımıza ve sporcularımıza Her Zaman yanımızda olan sponsorlarımıza teşekkür ederiz. Amatör sporun içinden geliyorum, 12 yıldır faal olarak Başkanlık yapıyorum ve amatörlerin sorunlarını çok iyi biliyorum. Amatörlerin sesini Tv kanalarında duyurabiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.