Çarşamba, Ağustos 24, 2022

Ramos'un yeni adresi Marmara Karayolları


İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Marmara Karayolları tecrübeli stoper Erhan Yeygül’ü renklerine bağladı.

'Ramos' lakaplı 34 yaşındaki stoper, Marmara Karayolları Spor Kulübü'nün Kartal'daki lokalinde kendisini turuncu-siyahlı renklere bağlayan imzayı attı,

Geçen sezona Süper Amatör Lig ekiplerinden Soğuksuspor'da başlayan ara transferde 1. Amatör Lig ekibi Kavakpınarspor'a geçen Erhan Yeygül, "Başarılı bir sezon geçirdiğimi hem Soğuksuspor hem Kavakpınarspor'a faydalı olduğumu düşünüyorum. Kavakpınarspor'da ise çok iyi bir takım vardı ancak bizim şanssızlığımız 1. Amatör'ün en zor grubuna düşmemiz oldu. Başka gruplarda şampiyon olabilecek 6 takım aynı gruba düşünce buna şanssız skorlar da eklenince istediğimizi gerçekleştiremedik. Marmara Karayolları da geçen sezon aslında çok iyi bir sezon geçirmesine karşın son maçta Süper Amatör'den düşmüştü. Karayolları uzun zamandır takip ettiğim, güzel bir camia. Bu kulübün bir parçası olacağım için çok mutluyum" dedi.

Reşit Hoca'nın bir sözüyle geldim
Karayolları'nı seçmesinde teknik direktör Reşit Tokgöz'ün büyük payı olduğunu belirterek, "Reşit Hoca'nın bir sözüyle geldim desem yeridir. Birkaç kulüpten daha teklif vardı. Güzel bir oluşum olduğunu söyledi. Gerçekten de geldiğimde gördüm ki Karayolları samimi, dürüst bir camia. İnşallah bu sezon şampiyonluk yaşayacağız" diye konuştu.

Futbola İcadiyespor'da başlayan, Acıbadem Üsküdar SK, İstanbul Ataşehirspor, Doğan Güneşspor ile 2. Amatör’den 1. Amatör’e; Kemahspor, Maltepe Yıldızspor, Üsküdar Anadoluspor ve Fikirtepe Dumlupınar ile 1. Amatör’den Süper’e çıkma sevinci yaşayan, Hasköyspor’da Süper Amatör’de grup şampiyonluğu yaşayıp klasmana yükselen, 1. Amatör'de ayrıca Ortadağspor ile çok başarılı bir sezon geçirip şampiyonluğu bir puanla kaçıran, Kurtköyspor forması da giyen "Ramos" lakaplı Erhan Yeygül Marmara Karayolları ile de şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Zirvedeki kritik maçın galibi Ataşehir Arena

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta lider Ataşehir Arenaspor sahasında takipçisi Valide Tayfunspor'u 3-2 yenerek 7'de 7 yaptı.