Cumartesi, Ağustos 20, 2022

Yuni Ufukspor BAL hedefiyle sahaya indi


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Yeni Ufukspor, yeni sezon hazırlıklarına Yeşilova Kemal Aktaş Stadı'nda gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. 

Teknik direktör Murat Müftüoğlu yaptığı açıklamada "1974 yılında kurulan ve köklü bir kulüp olan Yeni Ufukspor yeni sezon için antrenmanlara başladı. Değerli başkanımız ve çok değerli yönetim kurulu üyelerimiz işin farkında. Herkes kulübümüze değerli katkılar sunuyor. Bu anlamda da güzel bir kadro kuruldu ve bu akşam itibariyle de takımımız sahaya inmiş olacak. Küçükçekmece Ufukspor’un geçmişine de yakışır bir kadro kuruldu bu sene.  Farklı bir anlayışla yola çıktık. Özenli çalışmalar yapıyoruz. Transfer komitemiz çok hassas bir süreç yönetti. Futbolcularımızdan öncelikli arayışlarımız ahlak ve maneviyat.  Akabinde kaliteli kadro kurmak için çalıştık. Spor kamuoyuyla ilgilenen herkesten de olumlu geri dönüşler alıyoruz"dedi.



Müftüoğlu "Murat, Aykut Pehlivan Eren, Ergin Aybar, Oğuz Kara , Aykut Ergün, Muhammed Ali Gezgin , Berker, Ufuk Kuru,Yücel Ünal,Özgür ,Uğur  ve Halil İbrahim ile geçen sezon formamızı giyen oyuncularımızla iç transferde yeniden anlaştık. Dış transferde ise İbrahim Ökten ,Yakup Can Gamsız, Uğur Bilgin ,Mehmet Albayrak, Davutoğlu ve Hasan Korkmaz yüreği renklerimize katarak geçen yıla göre daha kaliteli ve güçlü bir takım kurduk. İnşallah yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'e çıkarak ilçemize mutluluk yaşatırız" diye konuştu.

"48.yıl hedeflerimiz var" 

Yeni Ufukspor Başkan Recep Müftüoğlu da “Ufukspor’un seneye 48. yıl hedefleri var. İnşallah bu sene hedeflerimiz üst lig. Tabii bu iş nasip ve maçlar oynadıkça kazanılıyor. Önümüzde uzun bir süre var. Yönetim kurulumuzun ve takımımızın isteği şampiyon olmak” ifadelerini kullandı.

Haber: Yılmaz Aktepe


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.