Cumartesi, Ağustos 27, 2022

Çekmeköy Alemdağspor hazırlıklara başladı


2022-2023 sezonunda İstanbul Süper Amatör Lig'de yer alacak olan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, şampiyonluk hedefi ile Alemdağ Stadı'nda sezon başı hazırlık çalışmalarına başladı.

Kırmızı Beyazlı Çekmeköy temsilcisi Teknik Sorumlu Aydın Dursun nezaretinde, Antrenörler Özgür Aslan, Samet Keleş, Kaleci Antrenörü Kerem Giray Dursun, Masör Murat Çalışkan ve Malzeme Sorumlusu Muhammet Arıcı yönetiminde sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Yönetim Kurulu Üyesi Nuh Kurt ve Genel Kaptan Özgür Meriç sezonun ilk antrenmanında takımın yanında oldular.

20 futbolcunun katıldığı ve yaklaşık 90 dakika süren antrenman Teknik Sorumlu Aydın Dursun’un saha içinde yaptığı sezon başı toplantısı ve futbolcuların kendisini tanıtması ile başladı. Toplantı sonrası yapılan ısınma koşularının ardından, koordinasyon ve dayanıklılık çalışması ile sezonun ilk antrenmanı sona erdi.

Dursun : Şampiyonluk hedefi ile yeni sezonu açıyoruz

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Teknik Sorumlusu Aydın Dursun yaptığı açıklamada “Hedefleri, idealleri olan ve giydiği formanın hakkını veren bir takımla çalışmalarımıza başlıyoruz. 1-2 Ekim’de başlayacak resmi lig maçlarına kadar yoğun bir çalışma programı uygulayacağız, bu dönemde haftada beş antrenman yaparak çalışmalara başlayacağız. 9 Eylül’de Bolu’da 10 günlük bir kamp programı ile takımımızı lige en iyi şekilde hazırlayacağız. Yeni sezonda Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’u en iyi şekilde temsil etmek ve sporseverlere göze hoş gelen bir oyun izletmek amacındayız. Başkanımız Tuncay Meriç ve Yönetim Kurulumuza verdikleri emekler için çok teşekkür ediyor, yeni sezonun camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haber : Murat Nazik

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...