Çarşamba, Ağustos 31, 2022

Karacaahmet Beykoz'u ikinci yarıda geçti



İstanbul Süper Amatör Ligi'nin Anadolu Yakasındaki iki temsilcisinin müsabakasının adresi Beykoz Stadı idi.

Beykoz 1908 A.Ş. Takımı konuk ettiği Karacahametspor'a 4-2 mağlup olurken her iki devredeki iki ayrı kadrosu tabiri caizse hem Yaz hem de Kış Mevsimi yaşattı gibi!   
Tansu Açabey yönetimindeki Karacaahmet Aygen takımı özellikle orta sahanın forvete dönük ismi Emre'nin müthiş performansı ile maçı kazanırken Beykoz 1908 Takımı ise ilk yarıda başarılı görüntüsünü 2-1 üstünlük ile kapattı. İkinci yarıda tüm futbolcularını değiştiren Zafer Öğer, takıma müdahale etmezken ne yapacaklarını da saha kenarından bire bir görmüş oldu. Sarı-Siyahlı ekipte ilk yarıda Ali Özgül, Arda Şahin ve Yasin Küçük dikkat çeken isimler idi. Nitekim Ali Özgül etkili ve güzel oyununu 2 golle taçlandırdı.Gelelim müsabakaya ait gol ve önemli anları ile takım kadrolarına... 

Stad : Beykoz

Beykoz 1908 A.Ş. : Oğuzhan ( Dk.46 Yakup - Dk.57 Emre ), Berkay ( Çağrı ), Emir ( Kerem Kalyoncu ), Ahmet ( Burak ), Mehmet Yiğit ( Kerem ), Şerif ( Cemal ), AliÖzgül ( Emrullah ), Ferit ( Tayfun ), Yasin ( Can ), Doğukan ( Onur-Dk.75 Eray ), Arda Şahin ( Furkan Dündar )

Antrenör : Zafer Öğer

Karacaahmetspor Aygen : Sıddık ( Dk.46 Koray ), Yağız ( Dk.46 Kadir ), Oğuzcan, Serkan Kutucu ( Dk.75 Alp ), Serkan, Safa, Şenol, Emre ( Dk.65 Uğur ), Cihat, Yakup, Furkan ( Dk.75 Ramazan )

Antrenör : Tansu Açabey

Goller : Dk.26 ve Dk.35 Ali Özgül, Dk.30 ve Dk.60 Furkan, Dk.50 Emre, Dk.70 Yakup



Dk.6 Beykoz 1908 atağında sol çaprazdan kaleyi düşünen Ferit'in şutunda top uzak kale direği yönünden auta çıktı.

Dk.8 Beykoz 1908 adına bu kez kaleyi yoklayan isim Ali Özgül olurken bu düşüncesinde top iyi yer tutan Kaleci Sıddık'da kaldı.

Dk.17 Karacaahmetspor Aygen takımında Yakup şansını ceza alanı dışından denese de top yandan auta çıktı.

Dk.26 Beykoz 1908 takımının kaleyi tam cepheden gören noktadan Arda Şahin ile kullandığı serbest atışta top ceza alanı içinde sekip Ali Özgül'ün önünde kaldı, yetenekli isim sert bir vuruş ile ağları havalandırınca Sarı-Siyahlılar 1-0 öne geçti.

Dk.30 Beykoz savunmasının rakip futbolcuya ceza alanın hemen içinde yaptığı müdahalenin ardından penaltı kararı çıktı. Topun başına geçen Furkan'ın şutunu Kaleci Oğuzhan sağına uzanıp güzel bir refleksle çıkardı, top bir kez daha Furkan'ın önünde kaldı bu kez yaptığı vuruşta top ağlarla buluşunca durum eşitlendi 1-1 

Dk.35 Beykoz 1908 A.Ş. Takımı sol kanattan atağa çıktı, ceza alanı arka direk yönüne yapılan ortada Kaleci Sıddık topu sektirince orada bitiveren Ali Özgül yaptığı vuruş ile takımını bir kez daha öne geçirdi 2-1

Dk.47 Karacaahmetspor Aygen Takımının kazandığı serbest atışta topun başına geçen günün en çalışkan ve göze batan ismi olan Emre'nin sert şutunda top yandan auta çıktı.

Dk.50 Konuk takım Beykoz 1908 ceza alanı yayının birkaç metre gerisinde serbest atış kazandı, hiç bekletmeden ve Beykoz savunması pozisyon almadan kullanılan top sağa açıldı, yapılan ortada direkten dönen topa Emre'nin yaptığı vuruşta top ağlarla buluşunca maça bir kez daha eşitlik geldi 2-2

Dk.60 Beykoz 1908 takımı bu golün şokunu atlatamadan bir kez daha savunma hatalı bir gol yedi...Sağbek Kerem'den topu çalan Emre hızla ceza alanına yöneldi, sağdan bindirme yapan Furkan'a adeta al da at dercesine bir top bıraktı o da bunu karşılıksız bırakmayınca Karacaahmetspor Aygen Takımı 3-2 önde geçti.

Dk.70 Beykoz 1908 A.Ş. takımı moral-motivasyon kaybı yaşarken bir kez daha kalesinde golü gördü...sağdan iyi kaçan Uğur'un vuruşunda top savunmadan döndü bir kez daha topu önünde bulan aynı isim topu Yakup'a aktardı o da maçın skorunu tayin eden gole imzasını attı.

Haber: Talip Ercan - ERHA

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.