Cumartesi, Ağustos 20, 2022

Tahtakale Kartalları sahaya indi


İstanbul 1. Amatör Lig'deki Avcılar temsilcilerinden Redoks Tahtakale Kartalları FK, 2022-2023 futbol sezonunun hazırlıklarına, Avcılar Atatürk Stadı'nda teknik direktör Abbas Duman yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı.

Siyah beyazlı ekip yeni sezon için sahaya ‘şampiyonluk’ parolası ile indi. Sezonun ilk çalışmasını Başkan Yılmaz Canpolat ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

İlk antrenmanda teknik direktör Abbas Duman, yardımcı antrenör Samet Güngör, kaleci antrenörü Sezgin Vatansever'den  oluşan teknik kadro ve 34 futbolcu katıldı.

Kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat, üst liglerde rahatlıkla mücadele edebilecek bir kadro oluşturduklarını belirterek "Yönetim olarak teknik kadromuza ve futbolcularımıza güveniyor, şampiyonluk sevinci yaşayacağımıza da inanıyoruz. Kazasız, sakatlıklardan uzak bir sezon diliyorum" dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Yusuf İvgen de  "Tahtakale Kartalları FK geçen sezon bizlere  çok güzel heyecan yaşattı. Bu heyecanımız yarım kalmıştı. İnşallah bu sezon bu heyecanımızı yine yaşayarak  şampiyonluk sevinci yaşayacağız. İnşallah o sene bu sene olacak” diye konuştu.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...