Pazartesi, Şubat 21, 2022

İstanbul&Esenyurt Orduspor evinde hata yapmadı



İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta yer alan ve son haftalarda korkulu rüya görmek istemeyen iki takımı karşı karşıya getiren maçta İstanbul&Esenyurt Orduspor sahasında Ortaçeşmespor'u 4-1 mağlup etti.

Avcılar Atatürk Stadı'ndaki maçta ev sahibi takım tecrübeli ismi Zafer Telli'nin 28'deki golüyle öne geçti. Alemdağspor maçındaki olaylar nedeniyle birçok önemli ismi ceza alan ve bu maçta bazı mevkilerde 2005'li isimler oynatmak zorunda kalan Ortaçeşmespor sezonun büyük bölümünde yedek kalan 2002'li Ömer Borak Adik'in golüyle eşitliği sağladı.

Lakin sadece 2 dakika sonra ilk yarının uzatmaları oynanırken Orduspor Erim Vatansever'le tekrar öne geçti. Bu, maçın da kırılma noktası oldu. Orduspor 61'de Muhammet Hazıroğlu, 84'te de Zorbey Arslan'la iki gol bulup sahadan 4-1 galip ayrıldı. Son 4 maçta 3. galibiyetini alan Orduspor ligde kalma yolunda önemli bir adım attı. Ortaçeşmespor'un ise galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Bitime 3 hafta kala Beykoz ekibinin düşme hattıyla arasındaki puan farkı 5'e indi. Aksarayspor'un fikstüründe bir de hükmen Kilyosspor galibiyeti olduğundan fark reelde sadece 2... 

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Seremoniye anneleriyle çıktılar

Girne Gençlikspor Kulübü hafta sonu Anneler Günü dolayısıyla güzel bir etkinliğe imza attı.