Pazartesi, Şubat 28, 2022

Cem Altınok Beykoz İdman Yurdu'ndan ayrıldı



Sezona Bölgesel Amatör Lig takımlarından Beykoz İdman Yurdu’nda başlayan kaleci Cem Altınok, kırmızı-lacivertli ekiple yollarını ayırdığını ve teklifleri değerlendirdiğini söyledi.

26 yaşındaki file bekçisi hedefi olan bir takımda forma giymek istediğini dile getirdi. Alt yapısını F.Bahçe’de alan Cem U15’ten U19’a kadar 80’e yakın Coca Cola elit akademi liglerinde maç oynadı. Fenerbahçe U21 Takımı ile de 12 maça çıktı. Bir kez elit akademi ligi Türkiye şampiyonluğu bir F.Bahçe u15 takımıyla Nike Premier Cup Avrupa şampiyonluğu yaşayan Cem Liseler arası Türkiye şampiyonalarında 2 kez altın madalya kazandı. Yine liseler seviyesinde 2013’te Fransa’da dünya şampiyonluğu, 2014’te liseler futsalda dünya üçüncülüğü yaşadı. 

Bu şampiyonluklardan dolayı B sınıfı milli sporcu olan Cem Altınok 2017 yılında Çıksalınspor ile Süper Amatör Lig play-off şampiyonluğu yaşayıp BAL’a çıkma başarısı gösterdi. Cem kariyeri boyuncu ayrıca Kardemir Karabükspor, Kocaeli Seka Kağıtspor, Davutpaşaspor, Galataspor, Paşabahçespor, Irmakspor formaları da giydi. Başarılı eldiven ayrıca 2019 yılında Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Bölümü mezunu oldu.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.