Pazartesi, Ocak 17, 2022

Haliç zorlu deplasmandan üç puan çıkardı



İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup'ta lider Haliçspor deplasmanda İstanbul Bafraspor'u 3-2 yenerek zirvedeki yerini korudu.

Bu sonuçla Bafraspor'un 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Her iki takımın da kazanmak adına futbol sergilediği maçta 5 gol atıldı. İlk yarı karşılıklı atılan goller ile 1-1 sona erdi. Ev sahibi ekip golünü köşe atışından kazandı. İlk yarı uzatma anlarında Haliçspor penaltı kazandı ve vuruşu gole çevirdi.

İkinci yarı başladığında konuk yeşil beyazlı oyuncular baskıyı kurdu ve sonuca gitti. Kenar oyuncularının baskısı karşısında ataklar kesilemeyince Haliçspor sol kenardan gelerek art arda 2 gol buldu ve durumu 3-1’e getirdi. Maçın sonlarına doğru Bafraspor kazandığı serbest vuruştan golü buldu ve durumu 3-2 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca konuk ekip Haliçspor 3 puanın sahibi oldu ve liderliğini devam ettirdi. 

Haliçspor’da sakatlığı olan futbolcuların çokluğunun teknik ekibin planlarını bozduğu belli oluyordu. Haliçspor hafta içi sahasında takipçisi Galataspor ile karşılaşacak.

STAT: Bayrampaşa Belediye
HAKEMLER: Kadir Akpınar, Ömer Çatar, Şafak Enes Kış
İSTANBUL BAFRASPOR: Tolga, Semih (Soner 55), Sebahattin, Ayhan, İsmail, Burak, Batuhan, Emre Can (Akın 73), Muhammed (Gürkan 61), Gökhan, Cüneyt (Furkan 73)
Teknik Direktör: Selahattin Tığlı
HALİÇSPOR: Aytekin, Serhat, Uğurcan (Ersin 23), Aykut, Ayhan, Sercan, Sinan, Batuhan, Abdul Samet, Oğuz (Erdoğan 90), Kadirhan
Teknik Direktör: Atilla Öztürk
GOLLER: Sinan Sebahattin Küçükali (14, 80) / Kadirhan Apaker (45, 75, 77)

Haber: Ogün Koca



Hiç yorum yok:

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...